Závěsné křeslo BAILEY Hnědá

Závěsné křeslo BAILEY Hnědá

Závěsné křeslo BAILEY Hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 381 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Závěsné křeslo BAILEY Hnědá - popis produktu

Nejvyšší čas pořídit si společníka, který se postará o sladký a ničím nerušený odpočinek. Závěsné křeslo BAILEY je k relaxaci jako stvořené. Konstrukce je vyrobena z kovu v černém provedení, sedací část je z ratanu. Ovocné limonády, ledová káva, zmrzlina či sklenka dobře vychlazeného vína, to vše si můžete vychutnat se svěžím letním vánkem ve vlasech. Horký letní den střídá noční obloha plná hvězd. Dovedete si představit lepšího parťáka na lenošení než křeslo BAILEY?Barva: černá / hnědáčerná / šedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: kov / umělý ratan / látkaRozměry: šířka: 70 cmhloubka: 120 cmvýška: 195 cmrozměry křesla: 70x78x122 cmhloubka sedu: 60 cmvýška sedu: 50 cmprůměr podnože: 104 cmvýška stojanu: 195 cmNosnost: 100 kgHmotnost: 20,3 kgDodáváno v demontu. 

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní křesla, patří pod značku VIPKON, barevné provedení je hnědá, materiálové složení Látka, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Závěsné křeslo BAILEY Hnědá lze nalézt mezi produkty ve skupině Závěsná křesla, vyrábí jej značka VIPKON, barevné provedení je hnědá, materiálové provedení je Látka, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní závěsná křesla, vyrábí jej značka VIPKON, barevná verze je hnědá, je vyroben z materiálu Látka v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Závěsné křeslo BAILEY Hnědá - parametry produktu

BARVAModrá
BARVAŠedá
BARVAHnědá
STYLModerní
MATERIÁLKov
MATERIÁLLátka
NOSNOST100 kg
POLOHOVACÍNe
ŠÍŘKA70 cm
VÝŠKA195 cm
HLOUBKA SEDU60 cm
VÝŠKA SEDU50 cm
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
HOUPACÍ MECHANISMUSAno
HMOTNOST20,3 kg
HLOUBKA120 cm
BAREVNÁ VARIANTAHnědá
Hmotnost20250.000g
KategorieKřesla, Zahradní křesla, Závěsná křesla, Zahradní závěsná křesla
ZnačkaVIPKON
Barvahnědá
MateriálLátka
E-shopInpostele.cz

Závěsné křeslo BAILEY Hnědá - historie ceny a dostupnosti

Závěsné křeslo BAILEY Hnědá - další zajímavé produkty

Závěsné křeslo BAILEY Hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?