Závěsná houpačka čapí křeslo s opěradlem #2793124

Závěsná houpačka čapí křeslo s opěradlem #2793124

Závěsná houpačka čapí křeslo s opěradlem #2793124

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 649 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Závěsná houpačka čapí křeslo s opěradlem - popis produktu

Závěsná houpačka čapí křeslo s opěradlemVytvořte si svou odpočinkovou zónu a dětské hřiště v jednom. Jedinečná houpačka hnízdo bude skvělým místem pro odpočinek a hru a zkrášlí váš domov a zahradu. Pověste ho kamkoli chcete - v obývacím pokoji, ložnici, na silnici nebo na zahradě. Moderní design a tlumené barvy dokonale splynou s jakýmkoli interiérem. Bezpečnost během odpočinku zajišťují pevné lana se speciální vazbou a kovovým rámem. Můžete si být jisti, že houpačka vydrží dlouho. Čapí hnízdo je způsob, jak mít domácí hřiště pro děti a odpočinek pro dospělé.Maximální hmotnost: do 150 kgBarva: šedáMateriál: bavlněné lano, kovový rámcelkový průměr (šířka s opěradlem): 80 cmdélka lana: cca 110 cmcelková výška lana + sedadlo: 120cmdélka hroznu: 20cmvýška opěradla: 45cmprůměr sedáku: 59cm

Produkt Závěsná houpačka čapí křeslo s opěradlem #2793124 patří do skupiny produktů Houpací sítě, naleznete ho u prodejce Dareckyukatky.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Houpací křesla v nabídce e-shopu Dareckyukatky.cz.

Produkt Závěsná houpačka čapí křeslo s opěradlem #2793124 lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětská hřiště, naleznete jej v e-shopu Dareckyukatky.cz.

Závěsná houpačka čapí křeslo s opěradlem - parametry produktu

Závěsná houpačka čapí křeslo s opěradlem - historie ceny a dostupnosti

Závěsná houpačka čapí křeslo s opěradlem - další zajímavé produkty

Závěsná houpačka čapí křeslo s opěradlem - jak nakoupit nejvýhodnější?