Zahradní výkyvný slunečník s boční tyčí Ravena Smart #4803199

Zahradní výkyvný slunečník s boční tyčí Ravena Smart #4803199

Zahradní výkyvný slunečník s boční tyčí Ravena Smart #4803199

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní výkyvný slunečník s boční tyčí Ravena Smart - popis produktu

Výkyvný slunečník Ravenna Smart bude ozdobou Vaší zahrady a zajistí Vám ochranu před sluncem. Slunečník je vybaven klikovým mechanismem a je snadno ovladatelný. Rám je vyroben z pevného hliníku s ocelovými vzpěry. Potah slunečníku je vyroben z polyesterové tkaniny, je vodoodpudivý a má dobrou UV ochranu SPF 50+. Slunečník je otočný o 360 °, je možné ho naklápět v šesti pozicích a je dodáván se stojanem pro 4 ks desek 50 x 50 x 4 cm - které musí být objednány samostatně.Všeobecné informace:Velikost slunečníku je 300 cmVčetně základního kříže pro desky o rozměrech 50x50x4 cm(Pozor: desky musí být objednány samostatně)Doporučené zatížení nejméně 100 kgPodchozí výška: cca 201 cmSlunečník není možné výškově nastavitVáha balení: cca 13,8 KgPotah:100% polyester 180 g / m2SPF 50+Stálobarevnost 5+Odolný proti deštiSnímatelný potah lze prát ručněMontáž doporučujeme na zemní kotvu.

Produkt Zahradní výkyvný slunečník s boční tyčí Ravena Smart #4803199 patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Derby.

Tento produkt naleznete ve skupině Campingový nábytek od značky Derby.

Produkt Zahradní výkyvný slunečník s boční tyčí Ravena Smart #4803199 patří do skupiny produktů Slunečníky boční od značky Derby.

Zahradní výkyvný slunečník s boční tyčí Ravena Smart - parametry produktu

Zahradní výkyvný slunečník s boční tyčí Ravena Smart - historie ceny a dostupnosti

Zahradní výkyvný slunečník s boční tyčí Ravena Smart - další zajímavé produkty

Zahradní výkyvný slunečník s boční tyčí Ravena Smart - jak nakoupit nejvýhodnější?