Zahradní úložný box polypropylen Dekorhome Bílá

Zahradní úložný box polypropylen Dekorhome Bílá

Zahradní úložný box polypropylen Dekorhome Bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 723 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní úložný box polypropylen Dekorhome Bílá - popis produktu

Tento klasický zahradní úložný box se skvěle hodí pro uschování vašeho nářadí, občerstvení či různých domácích nezbytností. Tento box na podušky je vyrobený z polypropylenu odolného proti UV záření a povětrnostním vlivům, takže vám vydrží dlouho sloužit a snadno se čistí. Úložný box je vybaven vestavěnými rukojeťmi, které vám usnadní přenášení. Venkovní box nabízí spoustu úložného prostoru a v případě potřeby jej můžete také použít jako stolek. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva: grafitovábíláhnědá Výběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: 100% PP (polypropylen) s ratanovým vzhledem Rozměr:šířka: 60 cmhloubka: 54 cmvýška: 41 cm Hmotnost: 7,5 kg Dodáváno v demontu.

Tento produkt se nachází v kategorii Úložné boxy, patří značce Vida, v barevné verzi hnědá, z materiálu polypropylen, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní úložný box polypropylen Dekorhome Bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nářadí, patří značce Vida, v barevné verzi hnědá, z materiálu polypropylen, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní úložné boxy, patří značce Vida, v barevné verzi hnědá, z materiálu polypropylen v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní úložný box polypropylen Dekorhome Bílá - parametry produktu

BARVABílá
BARVAČerná
BARVAŠedá
BARVAHnědá
STYLModerní
ŠÍŘKA60 cm
ÚLOŽNÝ PROSTORAno
HMOTNOST7,5 kg
HLOUBKA54 cm
VÝŠKA41 cm
MATERIÁLPolypropylen
BAREVNÁ VARIANTABílá
Hmotnost7500.000g
KategorieNářadí, Úložné boxy, Zahradní nářadí, Zahradní úložné boxy
ZnačkaVida
Barvahnědá
Materiálpolypropylen
E-shopInpostele.cz

Zahradní úložný box polypropylen Dekorhome Bílá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní úložný box polypropylen Dekorhome Bílá - další zajímavé produkty

Zahradní úložný box polypropylen Dekorhome Bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?