Zahradní úložný box D1835 Dekorhome

Zahradní úložný box D1835 Dekorhome

Zahradní úložný box D1835 Dekorhome

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 550 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní úložný box D1835 Dekorhome - popis produktu

Prostorný, nadčasově krásný úložný box pro uložení vašich ochranných plachet, podsedáků, zahradního nářadí, hraček a mnoho dalšího. Tvrdé akáciové dřevo bylo předem ošetřeno pečujícím olejem, doporučujeme tuto péči v pravidelných intervalech opakovat pro zachování lesku a krásy přirozené kresby. Víko úložného boxu je drženo dvěma pevnými lanky, aby nedocházelo k nechtěnému sklápění. Otevřená konstrukce lamel zajišťuje optimální ventilaci boxu. Novinka: Nyní s vnitřní plachtou pro lepší ochranu vašich chráničů před deštěm / vlhkostí a nečistotami. Barva:přírodní akácieMateriál: masivní akáciové dřevo Rozměry vnější:šířka: 117 cmhloubka: 50 cmvýška: 59 cm Rozměry vnitřní:šířka: 106 cmhloubka: 42 cm Dodáváno v demontu. Návod k montáži přiložen.

Produkt Zahradní úložný box D1835 Dekorhome lze nalézt mezi produkty ve skupině Úložné boxy, patří značce DE, v barevné verzi hnědá, z materiálu Masivní dřevo, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní úložné boxy, patří značce DE, v barevné verzi hnědá, z materiálu Masivní dřevo v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní úložný box D1835 Dekorhome - parametry produktu

STYLVenkovský
STYLModerní
STYLPraktický
BARVAHnědá
TVARObdélníkový
MATERIÁLMasivní dřevo
DEKORAkácie
VÝŠKA59 cm
OBSAH SETU1x úložný box
HLOUBKA50 cm
ŠÍŘKA117 cm
Hmotnost10000.000g
KategorieÚložné boxy, Plachty, Podsedáky, Zahradní úložné boxy
ZnačkaDE
Barvahnědá
MateriálMasivní dřevo
E-shopInpostele.cz

Zahradní úložný box D1835 Dekorhome - historie ceny a dostupnosti

Zahradní úložný box D1835 Dekorhome - další zajímavé produkty

Zahradní úložný box D1835 Dekorhome - jak nakoupit nejvýhodnější?