Zahradní úložný box 440l plastový Dekorhome

Zahradní úložný box 440l plastový Dekorhome

Zahradní úložný box 440l plastový Dekorhome

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 692 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní úložný box 440l plastový Dekorhome - popis produktu

Velký plastový box o objemu 440 litrů pro uskladnění vašich drobných zahradních potřeb. Je vyroben z masivního polyethylenu v moderním designu. S pomocí této bedny vyřešíte problém, kam uložit venkovní hračky vašich dětí, bazénové příslušenství nebo nejčastěji látkové nebo molitanové povlaky venkovních židlí. Své využití nalezne i jako stůl pro zahradní párty. Box je možné proti nenechavcům uzamknout visacím zámkem (není obsahem dodávky). Zahradní box LIFETIME má dvojitou stěnu z UV odolného plastu (polyethylen) silnou 26 mm, je absolutně voděodolný a nevyžaduje žádnou péči. Má pohodlné víko s jištěním pomocí dvou pneumatických pístků s tlumičem  (podobné písty jako u přední kapoty dražších aut) umožňuje otevření o 90 stupňů a zajišťuje i bezpečné pomalé zavření. Pístový mechanismus ochrání i vaše děti, kterým tak víko nemůže náhle spadnout na ruce. Extrémně kvalitní plast Vás ušetří od pravidelného natírání jako u jiného dřevěného nebo kovového zahradního nábytku. Enormní stabilita umožňuje zatížit bednu vahou až 450 kg, případně je možné box využívat jako lavici. Robustní a masivní konstrukce spolu s kvalitním UV odolným plastem umožňuje poskytovat na tento box záruku 10 let.Výrobce - LIFETIME, Inc., Clearfield, Utah, USABarva: hnědáMateriál: polyethylenRozměry: šířka: 129 cmhloubka: 65 cmvýška: 68 cmobjem: 440 lHmotnost: 23 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Úložné boxy, patří značce Lanitplast, v barevné verzi hnědá, z materiálu Plast, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní úložný box 440l plastový Dekorhome lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní úložné boxy, patří značce Lanitplast, v barevné verzi hnědá, z materiálu Plast v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní potřeby, vyrábí jej značka Lanitplast, barevná varianta je hnědá, materiálové provedení je Plast, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní úložný box 440l plastový Dekorhome - parametry produktu

BARVAHnědá
HMOTNOST23 kg
TVARObdélníkový
MATERIÁLPlast
VÝŠKA65 cm
ŠÍŘKA129 cm
HLOUBKA68 cm
OBJEM440 l
Hmotnost23000.000g
KategoriePláště, Úložné boxy, Zahradní úložné boxy, Zahradní potřeby
ZnačkaLanitplast
Barvahnědá
MateriálPlast
E-shopInpostele.cz

Zahradní úložný box 440l plastový Dekorhome - historie ceny a dostupnosti

Zahradní úložný box 440l plastový Dekorhome - další zajímavé produkty

Zahradní úložný box 440l plastový Dekorhome - jak nakoupit nejvýhodnější?