Zahradní sprcha s vaničkou Dekorhome Šedá #4290327

Zahradní sprcha s vaničkou Dekorhome Šedá #4290327

Zahradní sprcha s vaničkou Dekorhome Šedá #4290327

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 101 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní sprcha s vaničkou Dekorhome Šedá - popis produktu

Tato zahradní sprcha má moderní design a je skvělým doplňkem k vašemu bazénu i do dalších venkovních prostor. Tato venkovní sprcha je vyrobená z nerezové oceli, takže je klimaticky odolná. Sprchový systém má hlavovou sprchu, ruční sprchu a kohoutek pro mytí nohou, aby vám usnadnil práci na zahradě a umožnil zalévání a rychlé sprchování. Dvojitě zajištěná hadice je flexibilní a je navržená pro ruční sprchu. Je také vybavená plastovým držákem na ruční sprchu a poličkou pro snadné zavěšení zahradní hadice. Odolná a korozivzdorná základna sprchy je vyrobená z prvotřídního WPC a rámovaná nerezovou ocelí s kartáčovaným povrchem, což jí zaručuje dlouhou životnost. Také nabízí nejvyšší úroveň hygieny, a proto je ideální pro váš venkovní prostor v každém ohledu. Jelikož je opravdu robustní a všestranná, může tato sprchová vanička sloužit také jako základna žebříku do bazénu. Barva: stříbrná / hnědástříbrná / šedá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: nerezová ocel / WPC Celkové rozměry: šířka: 110 cmhloubka: 62 cmvýška: 225 cm délka ruční sprchy: 1,5 m Rozměry sprchové vaničky: šířka: 110 cmhloubka: 62 cmvýška: 5 cm Hmotnost: 24 kg Dodáváno v demontu. 

Produkt Zahradní sprcha s vaničkou Dekorhome Šedá #4290327 lze nalézt mezi produkty ve skupině Sprchové vaničky, vyrábí jej značka Vida, barevná varianta je stříbrná, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sprchy, je v nabídce značky Vida, v barvě stříbrná v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní sprcha s vaničkou Dekorhome Šedá - parametry produktu

BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVAStříbrná
STYLModerní
HMOTNOST24 kg
MATERIÁLKov
MATERIÁLWPC (dřevoplast)
ŠÍŘKA110 cm
HLOUBKA62 cm
VÝŠKA225 cm
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost22180.000g
KategorieVaničky, Bazény, Sprchové vaničky, Zahradní sprchy
ZnačkaVida
Barvastříbrná
E-shopInpostele.cz

Zahradní sprcha s vaničkou Dekorhome Šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní sprcha s vaničkou Dekorhome Šedá - další zajímavé produkty

Zahradní sprcha s vaničkou Dekorhome Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?