Zahradní skříň na nářadí THEGORI Šedá

Zahradní skříň na nářadí THEGORI Šedá

Zahradní skříň na nářadí THEGORI Šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 909 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní skříň na nářadí THEGORI Šedá - popis produktu

THEGORI je zahradní skříň na nářadí s atraktivním a stylovým designem, která se hodí do jakéhokoli prostředí. Připomíná domeček se stříškou a může sloužit k úschově nářadí, květináčů a dalších potřebných věcí pro práci ve zahradě. Skříň je vyrobena z kvalitního hnědého dřeva s asfaltovou šindelovou střechou, která je trvanlivá a snadno se udržuje. Šikmá konstrukce zajišťuje efektivní odvod vody a sněhu. V horní části pod střechou je malý úložný prostor ve formě podkroví. Skříň se otevírá pomocí praktických dveří s kovovými panty a západkou. Za dveřmi se nacházejí tři police na pravé straně a prostor na levé straně pro uložení nářadí. THEGORI stojí na stabilních dřevěných nohách a dodává se ve dvou barevných variantách. Je vhodná na nářadí, zahradní potřeby a jiné zahradní příslušenství. Barva:přírodní dřevošedá  Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:masivní dřevo / asfaltový šindel Rozměry:šířka: 65 cmhloubka: 51,5 cmvýška: 179 cmvýška nožiček. 8 cm Nosnost:5 kg (jedna police) Hmotnost:24 kg Dodáváno v demontu.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nářadí, patří značce VIPKON, v barevné verzi hnědá, z materiálu Asfalt, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Zahradní skříň na nářadí THEGORI Šedá - parametry produktu

BARVAŠedá
BARVAHnědá
STYLVenkovský
STYLPraktický
STYLJednoduchý
HMOTNOST24 kg
MATERIÁLMasivní dřevo
MATERIÁLAsfalt
ŠÍŘKA65 cm
DEKORDřevo přírodní
ÚLOŽNÝ PROSTORAno
NOSNOST5 kg
POČET POLIC4
VÝŠKA179 cm
DVEŘEDveře na pantech
DVEŘEJednokřídlé
HLOUBKA51,5 cm
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost24000.000g
KategorieNářadí, Skříně, Zahradní nářadí
ZnačkaVIPKON
Barvahnědá
MateriálAsfalt
E-shopInpostele.cz

Zahradní skříň na nářadí THEGORI Šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní skříň na nářadí THEGORI Šedá - další zajímavé produkty

Zahradní skříň na nářadí THEGORI Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?