Zahradní sedací souprava 6 ks SOFIA Dekorhome Krémová #3786824

Zahradní sedací souprava 6 ks SOFIA Dekorhome Krémová #3786824

Zahradní sedací souprava 6 ks SOFIA Dekorhome Krémová #3786824

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 18 717 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní sedací souprava 6 ks SOFIA Dekorhome Krémová - popis produktu

Tato zahradní sedací souprava zaujme svým laťkovým designem a v kombinaci s měkkými poduškami představuje perfektní doplněk na vaši zahradu, terasu nebo dvorek. Pomůže vám vytvořit příjemné venkovní posezení, kde se dobře povídá s rodinou a přáteli nebo relaxuje na sluníčku. Nábytek je zhotovený z extrémně odolného teakového tvrdého dřeva, které je už vyzrálé, vysušené v peci a poté jemně a dohladka obroušené. Teakové dřevo je oceňované pro svou výjimečnou pevnost a klimatickou odolnost, a proto je jedním z nejoblíbenějších materiálů pro výrobu zahradního nábytku. Je to skvělá volba, pokud si chcete pořídit zahradní nábytek, který vám bude sloužit dlouhá léta. Broušený povrch se snadno čistí vlhkým hadříkem. Silně polstrované sedáky a opěradla, stejně jako přiložená opěrka nohou, přispívají k maximálnímu pohodlí. Stůl je ideální pro odkládání nápojů a jídla. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.Barva: šedá / hnědákrémová / hnědáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: teaková dřevo / látkaRozměry rohové pohovky : šířka: 66 cmhloubka: 66 cmvýška: 60 cmRozměry středové pohovky: šířka: 63 cmhloubka: 66 cmvýška: 60 cmtlouštka podsedáku: 5 cmtlouštka polštáře za záda: 15 cmRozměry stolu: šířka: 63 cmhloubka: 63 cmvýška: 30 cmHmotnost: 66 kgBalení obsahuje: 4 x rohová pohovka, 1 x středová pohovka, 1 x stůl, 5 x poduška na sedák, 9 x poduška na opěradlo Dodáváno v demontu. 

Tento produkt naleznete ve skupině Sedací soupravy, je v nabídce značky Vida, barevná varianta je krémová, materiál je Látka v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní sedací souprava 6 ks SOFIA Dekorhome Krémová #3786824 patří do skupiny produktů Zahradní sedáky, patří pod značku Vida, barevné provedení je krémová, materiálové složení Látka, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní sedací soupravy, je v nabídce značky Vida, barevné provedení je krémová, materiálové složení Látka, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní sedací souprava 6 ks SOFIA Dekorhome Krémová - parametry produktu

BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVAKrémová
TYP STOLUZahradní
TYP STOLUKonferenční
STYLSkandinávský
STYLProvence
STYLVenkovský
STYLModerní
STYLNadčasový
NOHY STOLU4 nohy
MATERIÁLMasivní dřevo
MATERIÁLLátka
ŠÍŘKA63 cm
ŠÍŘKA66 cm
ŠÍŘKA POHOVKY66 cm
ŠÍŘKA POHOVKY63 cm
ŠÍŘKA STOLU63 cm
VÝŠKA STOLU30 cm
VÝŠKA60 cm
VÝŠKA30 cm
HLOUBKA STOLU63 cm
OBSAH SETU1x stolek
OBSAH SETU9x polštář
OBSAH SETU5x poduška na sedák
OBSAH SETU1x středový díl pohovky
OBSAH SETU4x rohová pohovka
HLOUBKA66 cm
HLOUBKA63 cm
HMOTNOST70 kg
POČET MÍST K SEZENÍ5 osob
DEKORTeakové dřevo
HLOUBKA POHOVKY66 cm
VÝŠKA POHOVKY60 cm
BAREVNÁ VARIANTAKrémová
Hmotnost66000.000g
KategorieKrémy, Sedací soupravy, Zahradní sedáky, Zahradní sedací soupravy
ZnačkaVida
Barvakrémová
MateriálLátka
E-shopInpostele.cz

Zahradní sedací souprava 6 ks SOFIA Dekorhome Krémová - historie ceny a dostupnosti

Zahradní sedací souprava 6 ks SOFIA Dekorhome Krémová - další zajímavé produkty

Zahradní sedací souprava 6 ks SOFIA Dekorhome Krémová - jak nakoupit nejvýhodnější?