Zahradní sedací souprava 3 ks TEREZA Dekorhome Šedá

Zahradní sedací souprava 3 ks TEREZA Dekorhome Šedá

Zahradní sedací souprava 3 ks TEREZA Dekorhome Šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 907 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní sedací souprava 3 ks TEREZA Dekorhome Šedá - popis produktu

Tato dřevěná zahradní sedací souprava je skvělou volbou pro odpočinek na zahradě nebo terase a přináší do vašeho venkovního prostoru dotek elegance a krásy.Masivní akáciové dřevo je krásný přírodní materiál. Akáciové dřevo je tropické tvrdé dřevo, které má hustou strukturu a je pevné a odolné. Tato terasová sedací souprava je vyrobena z masivního akáciového dřeva a je odolná vůči povětrnostním vlivům. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.Barva: šedá / akáciekrémová / akácieVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: masivní akáciové dřevo s olejovou povrchovou úpravou / látka (100% polyester)Rozměry stolu: šířka: 100 cmhloubka: 60 cmvýška: 25 cm Rozměry křesla: šířka: 80 cmhloubka: 65 cmvýška: 60 cmtlouška podušek: 10 cmHmotnost: 42,5 kgBalení obsahuje: 1x stůl, 2x křeslo, 2 x poduška, 2x polštář za záda Dodáváno v demontu. 

Produkt Zahradní sedací souprava 3 ks TEREZA Dekorhome Šedá patří do skupiny produktů Sedací soupravy, je v nabídce značky Vida, barevná varianta je krémová, materiál je Látka v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sedáky, patří pod značku Vida, barevné provedení je krémová, materiálové složení Látka, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Zahradní sedací souprava 3 ks TEREZA Dekorhome Šedá patří do skupiny produktů Zahradní sedací soupravy, je v nabídce značky Vida, barevné provedení je krémová, materiálové složení Látka, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní sedací souprava 3 ks TEREZA Dekorhome Šedá - parametry produktu

BARVAŠedá
BARVAKrémová
TYP STOLUZahradní
STYLSkandinávský
STYLVintage
STYLModerní
HMOTNOST87 kg
POČET MÍST K SEZENÍ2 osoby
TVARČtvercový
MATERIÁLMasivní dřevo
MATERIÁLLátka
DEKORAkácie
OBSAH SETU2x křeslo
OBSAH SETU1x stolek
OBSAH SETU2x poduška na sedák
OBSAH SETU2x poduška na opěradlo
ŠÍŘKA KŘESLA80 cm
VÝŠKA STOLU25 cm
HLOUBKA STOLU60 cm
ŠÍŘKA STOLU100 cm
VÝŠKA60 cm
VÝŠKA25 cm
HLOUBKA KŘESLA65 cm
ŠÍŘKA80 cm
ŠÍŘKA100 cm
HLOUBKA60 cm
HLOUBKA65 cm
VÝŠKA KŘESLA60 cm
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost42400.000g
KategorieKrémy, Sedací soupravy, Zahradní sedáky, Zahradní sedací soupravy
ZnačkaVida
Barvakrémová
MateriálLátka
E-shopInpostele.cz

Zahradní sedací souprava 3 ks TEREZA Dekorhome Šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní sedací souprava 3 ks TEREZA Dekorhome Šedá - další zajímavé produkty

Zahradní sedací souprava 3 ks TEREZA Dekorhome Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?