Zahradní pohovka 3 ks LENKA Dekorhome Krémová #4636244

Zahradní pohovka 3 ks LENKA Dekorhome Krémová #4636244

Zahradní pohovka 3 ks LENKA Dekorhome Krémová #4636244

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 14 574 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní pohovka 3 ks LENKA Dekorhome Krémová - popis produktu

Na této 3místné zahradní pohovce si můžete skvěle odpočinout, užívat si krásného počasí, zdřímnout si nebo si povídat s rodinou či přáteli. Nadčasový laťkový design nábytku vnese na vaši zahradu, terasu nebo verandu rustikální kouzlo.Zahradní pohovka je zhotovená z masivního akáciového dřeva, je proto vysoce odolná a výborně vzdoruje rozmarům počasí. V kombinaci s hustě polstrovanými poduškami vám tato sedačka poskytne maximální pohodlí.Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok.Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.Barva:krémovášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: masivní akáciové dřevo / textil (100% polyester)Rozměry rohové / středové pohovky:šířka: 68 cm hloubka: 68 cm výška: 60 cm výška sedu: 30 cmtloušťka podušky: 6 cmHmotnost:46 kg Dodáváno v demontu.Balení obsahuje: 2 x rohová pohovka, 1 x středová pohovka, 3 x poduška na sedák, 5 x polštář na opěradlo Na této 4místné zahradní pohovce si můžete skvěle odpočinout, užívat si krásného počasí, zdřímnout si nebo si povídat s rodinou či přáteli. Nadčasový laťkový design nábytku vnese na vaši zahradu, terasu nebo verandu rustikální kouzlo.Zahradní pohovka je zhotovená z masivního akáciového dřeva, je proto vysoce odolná a výborně vzdoruje rozmarům počasí. V kombinaci s hustě polstrovanými poduškami vám tato sedačka poskytne maximální pohodlí.Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok.Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.Barva:krémovášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: masivní akáciové dřevo / textil (100% polyester)Rozměry rohové / středové pohovky:šířka: 68 cm hloubka: 68 cm výška: 60 cm výška sedu: 30 cmtloušťka podušky: 6 cmHmotnost:59 kg Dodáváno v demontu.Balení obsahuje: 2 x rohová pohovka, 2 x středová pohovka, 4 x poduška na sedák, 6 x polštář na opěradlo

Produkt Zahradní pohovka 3 ks LENKA Dekorhome Krémová #4636244 patří do skupiny produktů Zahradní pohovky, patří pod značku Vida, barevné provedení je krémová, materiálové složení Látka, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Zahradní pohovka 3 ks LENKA Dekorhome Krémová - parametry produktu

BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVAKrémová
STYLModerní
STYLElegantní
MATERIÁLMasivní dřevo
MATERIÁLLátka
DEKORAkácie
VÝŠKA SEDU30 cm
VÝŠKA60 cm
VÝŠKA30 cm
HMOTNOST46 kg
ŠÍŘKA68 cm
POČET MÍST K SEZENÍ3 osoby
OBSAH SETU5x polštář
OBSAH SETU1x středový díl pohovky
OBSAH SETU2x rohová pohovka
OBSAH SETU3x poduška na sedák
HLOUBKA68 cm
BAREVNÁ VARIANTAKrémová
Hmotnost46100.000g
KategorieKrémy, Zahradní pohovky
ZnačkaVida
Barvakrémová
MateriálLátka
E-shopInpostele.cz

Zahradní pohovka 3 ks LENKA Dekorhome Krémová - historie ceny a dostupnosti

Zahradní pohovka 3 ks LENKA Dekorhome Krémová - další zajímavé produkty

Zahradní pohovka 3 ks LENKA Dekorhome Krémová - jak nakoupit nejvýhodnější?