Zahradní lehátko 2 ks s poduškami teak Šedá #5618807

Zahradní lehátko 2 ks s poduškami teak Šedá #5618807

Zahradní lehátko 2 ks s poduškami teak Šedá #5618807

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 13 603 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní lehátko 2 ks s poduškami teak Šedá - popis produktu

ZAHRADNÍ LEHÁTKO S PODUŠKAMI - 2 KS Představte si, že je krásný letní den a vy relaxujete ve své zahradě na dokonalém lehátku, které vám nabízí komfort, styl a kvalitu. S naším zahradním lehátkem s poduškami si tento sen můžete splnit hned teď.  MAXIMÁLNÍ POHODLÍ Naše lehátka jsou navržena tak, aby byla nejen esteticky přitažlivá, ale také aby poskytovala maximální pohodlí. Díky ergonomicky zakřivenému designu, který podporuje přirozené křivky vašeho těla, a nastavitelným opěradlům, si můžete odpočinout v naprostém pohodlí a stylu. A co víc? Jsou vybavena měkkými poduškami, které zvýší vaše pohodlí na novou úroveň. KVALITNÍ VÝROBA Produkt je vyroben z masivního teakového dřeva, které je známé svou vysokou odolností a dlouhou životností. Dřevo prošlo speciální úpravou, aby odolávalo povětrnostním vlivům a zachovalo si svou krásu po mnoho let. A pokud jde o údržbu, je to hračka. Stačí použít jemný mýdlový roztok a sledovat, jak vaše lehátka zůstávají krásná jako nová. BAREVNÉ PROVEDENÍ A když už o kráse mluvíme, máme pro vás dvě barevné varianty - bílou a šedou, obě v kombinaci s přirozenou krásou teakového dřeva. Stačí si vybrat tu, která nejlépe doplní vaši zahradu nebo terasu. krémově bílá / teak šedá / teak Výběr barvy si zvolíte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. HLAVNÍ PŘEDNOSTI Ještě nejste přesvědčeni? Podívejte se na pět největších výhod našich zahradních lehátek: Odolnost a kvalita: Masivní teakové dřevo zaručuje, že vaše lehátka vydrží v každém počasí a budou vypadat skvěle roky. Ergonomický komfort: Zakřivený design a měkké podušky poskytují nekonečné hodiny relaxace. Flexibilita a úspora prostoru: Lehátka lze snadno složit a uložit, když se nepoužívají, což je ideální pro každou velikost zahrady. Snadná údržba: Lehké čištění a možnost skladování v interiéru zajistí, že vaše lehátka zůstanou jako nová. Stylový vzhled: Vyberte si z dvou elegantních barevných variant, které se hodí k modernímu i tradičnímu venkovnímu prostoru. TECHNICKÉ PARAMETRY Materiál: masivní teakové dřevo / látkaRozměry rozložené: šířka: 50 cmdélka: 175 cmvýška: 55 cmRozměry složené: šířka: 50 cmhloubka: 87 cmvýška: 16 cmHmotnost: 24,5  kgBalení obsahuje:2 x zahradní lehátko2x poduška MONTÁŽ Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu.

Produkt Zahradní lehátko 2 ks s poduškami teak Šedá #5618807 patří do skupiny produktů Zahradní lehátka, vyrábí jej značka Vida, barevná varianta je šedá, materiálové provedení je Látka, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní lehátko, vyrábí jej značka Vida, barevná varianta je šedá, materiálové provedení je Látka, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní lehátko 2 ks s poduškami teak Šedá - parametry produktu

BARVABílá
BARVAŠedá
STYLSkandinávský
STYLModerní
STYLElegantní
TVARObdélníkový
POLOHOVACÍNe
MATERIÁLMasivní dřevo
MATERIÁLLátka
ŠÍŘKA50 cm
OBSAH SETU2x lehátko
OBSAH SETU2x poduška na lehátko
SKLÁDACÍAno
HMOTNOST14,5 kg
VÝŠKA55 cm
DEKORTeakové dřevo
DÉLKA175 cm
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost24500.000g
KategorieLehátka, Zahradní lehátka, Zahradní lehátko
ZnačkaVida
Barvašedá
MateriálLátka
E-shopInpostele.cz

Zahradní lehátko 2 ks s poduškami teak Šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní lehátko 2 ks s poduškami teak Šedá - další zajímavé produkty

Zahradní lehátko 2 ks s poduškami teak Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?