Zahradní dřevěná lavice LUISA

Zahradní dřevěná lavice LUISA

Zahradní dřevěná lavice LUISA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní dřevěná lavice LUISA - popis produktu

Zahradní dřevěná lavice LUISA nabízí příjemné posezení na zahradě nebo terase. Lavici můžete libovolně kombinovat s dalšími výrobky řady LUISA a vytvořit si svůj vlastní zahradní set nábytku. Použité dřevo nese certifikát FSC, který zaručuje, že dřevo má původ z šetrně obhospodařovaných lesů, v nichž se důsledně dbá na ekologické a sociální požadavky.Materiál: lakovaná borovice. Nosnost: 3 x 90 kg. Hmotnost: 21kg. Rozměry balení: 162 x 78 x 16 cm.Rozměry:- Výška lavice 110 cm- výška opěradla 51 cm- výška sedu od země 42 cm- šířka 70 cm- hloubka sedu 46 cm- délka 170 cm• Zahradní lavice• Lakované borovicové dřevo• Komfortní sezení• Dlouhá životnost• Možnost zakoupení dalšího zahradního nábytku stejné řady• Certifikát FSC 

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nábytek, vyrábí jej značka ROJAPLAST.

Produkt Zahradní dřevěná lavice LUISA lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní lavice, je v nabídce značky ROJAPLAST.

Tento produkt naleznete ve skupině Campingový nábytek od značky ROJAPLAST.

Zahradní dřevěná lavice LUISA - parametry produktu

Zahradní dřevěná lavice LUISA - historie ceny a dostupnosti

Zahradní dřevěná lavice LUISA - další zajímavé produkty

Zahradní dřevěná lavice LUISA - jak nakoupit nejvýhodnější?