Zahradní domek Dekorhome Hnědá #4598703

Zahradní domek Dekorhome Hnědá #4598703

Zahradní domek Dekorhome Hnědá #4598703

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 526 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní domek Dekorhome Hnědá - popis produktu

Tato zahradní kůlna je ideálním řešením pro uložení vašeho nářadí venku. Tento zahradní domek na nářadí je vyrobený z pozinkované oceli, vyžaduje minimální údržbu a je mimořádně odolný. Vzhledem k šikmé konstrukci střechy z ní dešťová voda automaticky stéká dolů. Kůlna nabízí spoustu úložného prostoru pro uložení nářadí a dalších věcí. Dveře se dají zamknout pro větší bezpečnost. Barva: hnědázelenášedáantracit Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: pozinkovaná ocel / plast Rozměry: šířka: 180,5 cmhloubka: 97 cmvýška: 209,5 cm rozměr dveří: 70,5 x 191 cm (Š x V) Hmotnost: 35 kg Dodáváno v demontu. 

Produkt Zahradní domek Dekorhome Hnědá #4598703 patří do skupiny produktů Zahradní nářadí, patří značce Vida, v barevné verzi hnědá, z materiálu Plast, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní domky od značky Vida, barevná verze je hnědá, je vyroben z materiálu Plast, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Zahradní domek Dekorhome Hnědá - parametry produktu

BARVAZelená
BARVAŠedá
BARVAHnědá
HMOTNOST35 kg
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
DEKORAntracit
HLOUBKA97 cm
ŠÍŘKA180,5 cm
VÝŠKA209,5 cm
BAREVNÁ VARIANTAHnědá
Hmotnost35000.000g
KategoriePláště, Nářadí, Zahradní nářadí, Zahradní domky, Kůlné
ZnačkaVida
Barvahnědá
MateriálPlast
E-shopInpostele.cz

Zahradní domek Dekorhome Hnědá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní domek Dekorhome Hnědá - další zajímavé produkty

Zahradní domek Dekorhome Hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?