Zahradní altán v bílé barvě HOLLA GARDEN 3 x 3 x 2,5 m

Zahradní altán v bílé barvě HOLLA GARDEN 3 x 3 x 2,5 m

Zahradní altán v bílé barvě HOLLA GARDEN 3 x 3 x 2,5 m

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní altán v bílé barvě HOLLA GARDEN 3 x 3 x 2,5 m - popis produktu

Díky altánku si na své zahradě vytvoříte nejen zastíněné místo odpočinku, ale také skutečné útočiště klidu a regenerace v návalu každodenních povinností. Stabilní a snadno sestavitelné. Chrání před nadměrným sluncem a mírným deštěm. Vyrobeno z pevného, voděodolného materiálu. Pavilon ideální pro zahradní párty. Skvělé také jako prodejní stánek. Ve složeném stavu zabírá málo místa. Specifikace: Šířka: 3m Délka: 3m Výška: 2,5m Užitná plocha: 9m2 Barva listu: bílá Materiál: PE materiál o gramáži 110g/m2 UV filtr: plachta chrání před slunečním zářením Průměr trubky: 25/19/19 mm Hmotnost: 7 kg Včetně všech prvků nezbytných pro montáž (konektory, trubky, vedení, kolíky atd.). Pavilon nechrání před bouřkami ani silnými lijáky - v případě silného větru, lijáku nebo bouřky je nutné sundat kryt pavilonu - to je odpovědností uživatele.

Produkt Zahradní altán v bílé barvě HOLLA GARDEN 3 x 3 x 2,5 m lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní stany, barevná verze je bílá, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní altány, barevné provedení je bílá, v nabídce prodejce Dumdekorace.cz.

Produkt Zahradní altán v bílé barvě HOLLA GARDEN 3 x 3 x 2,5 m patří do skupiny produktů Zahradní párty, v barvě bílá v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Zahradní altán v bílé barvě HOLLA GARDEN 3 x 3 x 2,5 m - parametry produktu

Zahradní altán v bílé barvě HOLLA GARDEN 3 x 3 x 2,5 m - historie ceny a dostupnosti

Zahradní altán v bílé barvě HOLLA GARDEN 3 x 3 x 2,5 m - další zajímavé produkty

Zahradní altán v bílé barvě HOLLA GARDEN 3 x 3 x 2,5 m - jak nakoupit nejvýhodnější?