YUUKI Economic Soft

YUUKI Economic Soft

YUUKI Economic Soft

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

YUUKI Economic Soft - popis produktu

Menstruační kalíšek YUUKI Economic Soft: Vložky jsou vám nepohodlné a tamponům nevěříte? Nezoufejte, existuje ještě třetí varianta, menstruační kalíšek. Menstruační kalíšek Yuuki Economic Soft je hygienický a pohodlný. Snadno se zavádí a pár hodin na něj nemusíte myslet. Je navíc ekonomický a ekologický, nemusíte stále běhat do obchodu a vyhazovat spousty odpadu. Kalíšek Yuuki se vyrábí v ČR ze zdravotně nezávadného lékařského silikonu, nehrozí vám tedy alergie ani syndrom toxického šoku. V kalíšku se nemnoží bakterie. Můžete s ním sportovat, spát, prostě si normálně užívat života. Stačí chvilka praxe a zvyknete si na něj tak, že už nikdy nebudete chtít používat nic jiného. Výhodnépeníze za pořízení kalíšku se vám vrátí do 5-8 měsícůNezávadnénehrozí žádné infekce, alergické reakce nebo syndrom toxického šokuBez omezeníkalíšek vás neomezuje a vy tak můžete dělat cokoliv, i aktivně sportovatEkologickékalíšek z lékařského silikonu má životnost 5 až 15 let Vyberte si správný kalíšekMenstruační kalíšek Yuuki Economic Soft je vyroben z měkčího silikonu (shore 40) a hodí se zejména pro citlivější ženy, kterým by kalíšek mohl vadit při vyndávání. Můžete si vybrat ze dvou velikostí: velikost 1 je vhodná pro dívky a ženy před porodem. Velikost 2 je vhodná pro ženy po porodu, ženy s pravidelným sexuálním životem a ženy nad 28 let. Klíčové vlastnosti menstruačního kalíšku Yuuki Economic SoftMenstruační kalíšek Yuuki Economic Soft se hodí pro každou ženuPohodlné používání, už žádné vložky a tampónyDrží v těle díky svalům a slabému podtlaku, neposouvá seSnadná údržba, jednoduché čištění (věci k údržbě lze dokoupit zvlášť)Vyroben ze zdravotně nezávadného lékařského silikonuNehrozí riziko alergií, množení bakterií ani syndrom toxického šokuVhodný na spaní i sportováníKalíšek Economic  se dodává v průhledném obalu, je bez návodu a dezinfekční krabičky (dezinfekční krabička lze dokoupit zvlášť)Vyroben z měkčího silikonu, shore 40Vhodný pro citlivější ženyK dispozici ve 2 velikostechKvalitní český produkt Snadná údržba kalíšku YuukiMožná se vám myšlenka kalíšku ze začátku zdá divná, ale rychle si na něj zvyknete. Ke kalíšku Yuuki Economic Soft si můžete dokoupit kartáček pro snadné čištění dírek a dezinfekční krabičku pro jednoduchou a rychlou údržbu. Kalíšek vám při pravidelné údržbě vydrží dlouho, jeho životnost je 5 - 15 let. Ušetříte tak nejen svou peněženku, ale také přírodu.

Produkt YUUKI Economic Soft lze nalézt mezi produkty ve skupině Menstruační kalíšky, vyrábí jej značka YUUKI, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

YUUKI Economic Soft - parametry produktu

YUUKI Economic Soft - historie ceny a dostupnosti

YUUKI Economic Soft - další zajímavé produkty

YUUKI Economic Soft - jak nakoupit nejvýhodnější?