YoPRO Protein mléčný nápoj s vanilkovou příchutí 250 ml

YoPRO Protein mléčný nápoj s vanilkovou příchutí 250 ml

YoPRO Protein mléčný nápoj s vanilkovou příchutí 250 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 52 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

YoPRO Protein mléčný nápoj s vanilkovou příchutí 250 ml - popis produktu

YoPRO Protein mléčný nápoj s vanilkovou příchutí 250 ml Lahodné složení bez tuku a přidaného cukru si nejlépe vychutnáte vychlazené z chladničky. Díky vápníku a vysokému obsahu bílkovin podporuje růst a udržení vašich svalů a jejich fungování. Hodí se na trénink, na výlet i do práce, stačí si jen vybrat ze dvou oblíbených příchutí. Exkluzivní proteinová značka YoPRO s 15 g proteinu, bez přidaného cukru a bez tuku! Složení: Odstředěné mléko, mléčné bílkoviny, zahušťovadla (guma gellan, celulózová guma), stabilizátory (trifosforečnany, polyfosforečnany, difosforečnany, fosforečnany sodné), jedlá sůl, aromata, sladidla (sukralóza, acesulfam K). YoPRO mléčný proteinový nápoj s vanilkovou příchutí a 15 g proteinu v jedné porci je skvělá svačina do ruky, kterou ocení profesionální i hobby sportovci.

Produkt YoPRO Protein mléčný nápoj s vanilkovou příchutí 250 ml patří do skupiny produktů Sportovní nápoje, vyrábí jej značka YoPRO.

Tento produkt se nachází v kategorii Mléčné nápoje, patří pod značku YoPRO.

YoPRO Protein mléčný nápoj s vanilkovou příchutí 250 ml - parametry produktu

YoPRO Protein mléčný nápoj s vanilkovou příchutí 250 ml - historie ceny a dostupnosti

YoPRO Protein mléčný nápoj s vanilkovou příchutí 250 ml - další zajímavé produkty

YoPRO Protein mléčný nápoj s vanilkovou příchutí 250 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?