Y.S. Park YS S (slim) 339 Stříhací hřeben (180mm) Y.S. Park YS S (slim) 339: transparentní modrý

Y.S. Park YS S (slim) 339 Stříhací hřeben (180mm) Y.S. Park YS S (slim) 339: transparentní modrý

Y.S. Park YS S (slim) 339 Stříhací hřeben (180mm) Y.S. Park YS S (slim) 339: transparentní modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 300 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Y.S. Park YS S (slim) 339 Stříhací hřeben (180mm) Y.S. Park YS S (slim) 339: transparentní modrý - popis produktu

Vhodné pro: Krátké a velmi krátké pánské či dámské vlasy, případně pro střih za pomocí strojku. Patří mezi základní výbavu každého stylisty.   Vlastnosti: Délka 180 mm   Přednosti: Tenký, vysoce pružný model. Kratší zub určený pro separaci vlasů. Speciální tvar - uprostřed hřebene mají zuby největší délku, výsledkem této technologie hřeben lépe uchopíte a pramen dobře drží. Díky speciálnímu tvarování, která kopíruje zaoblení hlavy, jednoduše vlasy nasměrujete do pravého úhlu – výsledkem bude naprosto precizní střih.  Hřeben je vybaven protiskluzovým povrchem.  Otvory v hřebenu jsou od sebe vzdálené 1 cm, snadno změříte délku vlasů.  Odolný vůči teplu, a to až do 220˚C. Y.S. PARK Profesionální kartáče, hřebeny a doplňky Y.S. Park jsou vyráběny v Japonsku z kvalitních, profesionálních a inovativních materiálů. Každý výrobek značky Y.S.Park byl pečlivě navržen tak, aby vyhovoval potřebám profesionálních kadeřníků s maximální efektivitou a jednoduchostí. Inovativní přístup, promyšlenost a eco-friendy filozofie dělá z Y.S. Parku celosvětově nedostižitelného lídra.

Produkt Y.S. Park YS S (slim) 339 Stříhací hřeben (180mm) Y.S. Park YS S (slim) 339: transparentní modrý patří do skupiny produktů Kosmetické pomůcky od značky Y. S. Park v nabídce e-shopu Navlas.cz.

Y.S. Park YS S (slim) 339 Stříhací hřeben (180mm) Y.S. Park YS S (slim) 339: transparentní modrý - parametry produktu

Hřebeny a kartáčeHřebeny na vlasy
Y.S. Park YS S (slim) 339transparentní modrý
KategorieKosmetické pomůcky, Hřebeny
ZnačkaY. S. Park
E-shopNavlas.cz

Y.S. Park YS S (slim) 339 Stříhací hřeben (180mm) Y.S. Park YS S (slim) 339: transparentní modrý - historie ceny a dostupnosti

Y.S. Park YS S (slim) 339 Stříhací hřeben (180mm) Y.S. Park YS S (slim) 339: transparentní modrý - další zajímavé produkty

Y.S. Park YS S (slim) 339 Stříhací hřeben (180mm) Y.S. Park YS S (slim) 339: transparentní modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?