Y.S. Park CLIP M - Kadeřnická pineta 10ks

Y.S. Park CLIP M - Kadeřnická pineta 10ks

Y.S. Park CLIP M - Kadeřnická pineta 10ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 500 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Y.S. Park CLIP M - Kadeřnická pineta 10ks - popis produktu

Vlastnosti: Ideální pro barvení vlasů či separace během stříhání Aluminium 10ks v balení Délka 70mm Přednosti: Po umístění pinety do vlasů s ní ani nehnete. Ačkoliv je velmi silná, její tlak na vlasy je maximálně šetrný. Sklouznutí pinety zabraňují otvory v ní i pokud máte mokré ruce. Y.S. PARK Profesionální kartáče, hřebeny a doplňky Y.S. Park jsou vyráběny v Japonsku z kvalitních, profesionálních a inovativních materiálů. Každý výrobek značky Y.S.Park byl pečlivě navržen tak, aby vyhovoval potřebám profesionálních kadeřníků s maximální efektivitou a jednoduchostí. Inovativní přístup, promyšlenost a eco-friendy filozofie dělá z Y.S. Parku celosvětově nedostižitelného lídra.

Tento produkt se nachází v kategorii Kosmetické pomůcky od značky Y. S. Park v nabídce e-shopu Navlas.cz.

Produkt Y.S. Park CLIP M - Kadeřnická pineta 10ks lze nalézt mezi produkty ve skupině Barvení vlasů od značky Y. S. Park, naleznete ho u prodejce Navlas.cz.

Y.S. Park CLIP M - Kadeřnická pineta 10ks - parametry produktu

Y.S. Park CLIP M - Kadeřnická pineta 10ks - historie ceny a dostupnosti

Y.S. Park CLIP M - Kadeřnická pineta 10ks - další zajímavé produkty

Y.S. Park CLIP M - Kadeřnická pineta 10ks - jak nakoupit nejvýhodnější?