Xiaomi 13T Pro 16GB+1TB zelená

Xiaomi 13T Pro 16GB+1TB zelená

Xiaomi 13T Pro 16GB+1TB zelená

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Xiaomi 13T Pro 16GB+1TB zelená - popis produktu

Skvěle řešený chytrý mobilní telefon, který si vás získá svou elegancí a slušnou výbavou. Užijete si také vyladěného fotografického subsystému se sestavou zadních fotoaparátů se 50 + 50 + 12 megapixely.

Shrnutí parametrů
Displej 6,67' LCD 2712 x 1220
Procesor MediaTek Dimensity 9200+, 8 jader
Operační paměť 16 GB
Vnitřní úložiště 1000 GB
Konektivita Wi-Fi, 5G, NFC
Výbava Bluetooth, GPS, přední fotoaparát 20 Mpx, zadní fotoaparát 50
Rozhraní USB-C
Operační systém Android
Barva Zelená
Hlavní přednosti
  • 6.67' displej s vysokým rozlišením
  • 8jádrový procesor
  • Kapacita baterie 5000 mAh s rychlým 120W nabíjením (přes kabel)
  • WiFi 7

Sledujte, jak váš oblíbený obsah ožije

Xiaomi 13T Pro se pyšní úchvatným jasným a barevným AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 144 Hz. Jde o jeden z nejlepších displejů ve své kategorii, 6.67' FHD+ displej s Dolby Vision a HDR10+ nabízí širokou paletu barev. O ochranu displeje pečuje technologie Corning Gorilla Glass 5.

Technologie ultra-dynamického displeje Xiaomi 13T Pro dokáže zvýšit jas až pětkrát oproti tradičním displejům. Dokáže přesně rozpoznat oblasti HDR, pomocí dynamické masky ztmavit jas oblastí, které nemají HDR, a plynule přecházet mezi různými oblastmi jasu pro lepší obraz.

Víceúrovňová obnovovací frekvence 30/60/90/120/144 Hz znamená, že ať už hrajete hry, sledujete videa nebo čtete, obrazovka se dokáže kdykoli inteligentně přizpůsobit optimální snímkové frekvenci pro plynulý a pohodlný zážitek, který zároveň šetří energii.

S technologií WiFi 7

Užijte si ještě rychlejší datových přenosů. S technologií WiFi 7 to hravě zvládnete. K dispozici vám bude podpora nejmedernějších technologií DBS a MLO a dvoupásmové souběžné Wi-Fi s teoretickou maximální rychlostí 3.6 Gb/s.

Vysoký výkon

Srdcem telefonu je 8jádrový procesor, který zajistí dostatečný výkon pro bezproblémové každodenní používání. Výkon procesoru je podporován 12 GB RAM. S 512GB úložištěm můžete spouštět více aplikací a přepínat mezi nimi vyšší rychlostí, a také mít k dispozici dostatek úložného prostoru, abyste mohli ukládat více svých oblíbených aplikací a pořizovat nezapomenutelné fotografie a videa bez obav, že vám dojde kapacita paměti.

Skvělá výdrž a odolnost

Telefon je vybaven 5000 mAh baterií a podporuje velmi rychlé 120W nabíjení (přes kabel), díky kterému bude 100% kapacita k dispozici coby dup. 

Telefon má odolnou konstrukci se stupněm krytí IP68, tzn. že telefon neohrozí déšť, písek nebo třeba prach.

Zařízení pochází z EU distribuce - telefon je plně lokalizován v českém jazyce. Výhoda telefonů z EU distribuce je především v možnosti výběru z více modelů, které se například nedostanou na trh přes oficiální českou distribuci. Z tohoto důvodu je nutné řešit reklamace přes prodejce a ne přes oficiální distribuci Samsung.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí kabel.

Tento produkt naleznete ve skupině Mobilní telefony, patří pod značku Xiaomi.

Xiaomi 13T Pro 16GB+1TB zelená - parametry produktu

Xiaomi 13T Pro 16GB+1TB zelená - historie ceny a dostupnosti

Xiaomi 13T Pro 16GB+1TB zelená - další zajímavé produkty

Xiaomi 13T Pro 16GB+1TB zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?