WowME prodlužovací přívod 230V 4x zásuvky 5m s vypínačem

WowME prodlužovací přívod 230V 4x zásuvky 5m s vypínačem

WowME prodlužovací přívod 230V 4x zásuvky 5m s vypínačem

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

WowME prodlužovací přívod 230V 4x zásuvky 5m s vypínačem - popis produktu

Prodlužovací kabel WowME prodlužovací přívod 230V 4x zásuvky 5m s vypínačem: V každé domácnosti naleznete nespočet produktů poháněných elektrickou energií. Spočítat zdroje elektřiny už většinou tak složité není, počet zásuvek bývá x-krát menší. Prodlužovací kabel WowME je vyroben z kvalitního PVC materiálu a má délku 5 metrů, čímž nabízí dostatek volnosti pro vámi požadované umístění a nabízí čtyři zástrčky. Zásuvky jsou umístěny prakticky v úhlu 45° pro snadné obsazení všech. Prodlužovací kabel WowME dostatečně chrání proti úrazu elektrickým proudem při nebezpečném dotyku prstem. Je odolný vůči vniknutí malých cizích předmětů. To vše zajišťuje stupeň ochrany IP20. V případě, že zapojené spotřebiče zrovna nepoužíváte, nemusíte je odpojovat - stačí prodlužovací kabel WowME vypnout ON/OFF přepínačem. Klíčové vlastnosti prodlužovacího kabelu WowME, přívod 16 A / 3680 W, 4× zásuvky, 5 mProdlužovací kabel WowME zajistí elektrický proud pro 1 až 4 spotřebičeKabel je vyroben z kvalitního PVCJeho délka je 5 metrůON/OFF vypínačZásuvky jsou umístěny pod úhlem 45°Kabel disponuje stupněm ochrany IP20

Tento produkt se nachází v kategorii Prodlužovací kabely, je v nabídce značky WowME, WowME electric, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt WowME prodlužovací přívod 230V 4x zásuvky 5m s vypínačem lze nalézt mezi produkty ve skupině Prodlužovací přívody, patří značce WowME, WowME electric v nabídce e-shopu Alza.cz.

WowME prodlužovací přívod 230V 4x zásuvky 5m s vypínačem - parametry produktu

WowME prodlužovací přívod 230V 4x zásuvky 5m s vypínačem - historie ceny a dostupnosti

WowME prodlužovací přívod 230V 4x zásuvky 5m s vypínačem - další zajímavé produkty

WowME prodlužovací přívod 230V 4x zásuvky 5m s vypínačem - jak nakoupit nejvýhodnější?