Winnwell Q5 Grip 2019 INT

Winnwell Q5 Grip 2019 INT

Winnwell Q5 Grip 2019 INT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 419 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Winnwell Q5 Grip 2019 INT - popis produktu

Hokejka Winnwell Q5 Grip 2019 INT:Posuňte své hráčské umění na další level s hokejkou Winnwell. Je určena na hokej i hokejbal a vyrobena pro hru na tvrdším povrchu. Tuto hráčskou hokejku ocení hráči pro útočnou i obrannou hru na hřišti. Zajišťuje stabilnější a spolehlivější úchop. Její rozměry odpovídají dospělým hráčům. Každý hráč si vybírá délku hokejky podle vlastních zkušeností. Tato měří 170 cm. Jejím materiálem je kompozit. Kompozitní materiál přináší výhodu nízké hmotnosti a mimořádné odolnosti, kterou si hůl zachová po celou svou životnost. Jako povrchová úprava se využívá grip, který se pyšní protiskluzovým povrchem a zabraňuje tak prokluzování hole v rukavici. Klíčové přednosti hokejky Winnwell Q5 Grip 2019 INT Hokejka na hokejbal i hokej Winnwell přinese do vašich výkonů další stupeň umění Pro stabilnější a spolehlivější úchop si ji vybírají útočníci a obránci Její rozměry sednou dospělým Hokejka Winnwell má na délku 170 cm Vybraným materiálem je kompozit Jako povrchová úprava byl zvolen grip

Produkt Winnwell Q5 Grip 2019 INT patří do skupiny produktů Hráčské hokejky, vyrábí jej značka Winnwell, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Winnwell Q5 Grip 2019 INT - parametry produktu

Winnwell Q5 Grip 2019 INT - historie ceny a dostupnosti

Winnwell Q5 Grip 2019 INT - další zajímavé produkty

Winnwell Q5 Grip 2019 INT - jak nakoupit nejvýhodnější?