WILD REPUBLIC plyšový Batoh tygr

WILD REPUBLIC plyšový Batoh tygr

WILD REPUBLIC plyšový Batoh tygr

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

WILD REPUBLIC plyšový Batoh tygr - popis produktu

Dětský batoh WILD REPUBLIC plyšový Batoh tygr:Batoh je ideálním doplňkem pro přenášení všeho, co dítko potřebuje. Dětský batoh WILD REPUBLIC se pyšní jak pěkným vzhledem, tak velmi kvalitním vyhotovením. Jeho hmotnost je 0,2 kg, je tak velice lehký a snižuje celkovou zátěž pro dítě. Dominuje mu bílá a hnědá barva. Klíčové vlastnosti produktu WILD REPUBLIC plyšový Batoh tygr Dětský batoh WILD REPUBLIC se postará o komfortní přemísťování všech nezbytností Má hmotnost 0,2 kg Výrobním materiálem batohu pro děti WILD REPUBLIC je polyester a PET Ušit z opětovně zpracovaných surovin Komfortní přenášení zajišťuje rovněž horní rukojeť Praktické zpracování a kvalitní konstrukce WILD REPUBLIC dětský batoh bude díky vynikající konstrukci a důkladně promyšleným detailům pohodlný k nošení. Má k dispozici nastavitelné popruhy. Kvalitní materiály a pevné švy garantují vynikající odolnost dětského batohu, zvolený výrobní materiál tvoří polyester a PET. Rozměry: 36 × 25 × 13 cm (vך×h)

Produkt WILD REPUBLIC plyšový Batoh tygr lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské batohy od značky WILD REPUBLIC, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

WILD REPUBLIC plyšový Batoh tygr - parametry produktu

WILD REPUBLIC plyšový Batoh tygr - historie ceny a dostupnosti

WILD REPUBLIC plyšový Batoh tygr - další zajímavé produkty

WILD REPUBLIC plyšový Batoh tygr - jak nakoupit nejvýhodnější?