Westin Wobler Swim Glidebait Sinking Real Perch

Westin Wobler Swim Glidebait Sinking Real Perch

Westin Wobler Swim Glidebait Sinking Real Perch

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 370 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Westin Wobler Swim Glidebait Sinking Real Perch - popis produktu

Swim se stal velmi oblíbenou nástrahou skandinávských rybářských průvodců, protože s ní dokáží nahazovat a chytat i velmi nezkušení rybáři.  Swim se stal velmi oblíbenou nástrahou skandinávských rybářských průvodců, protože s ní dokáží nahazovat a chytat i velmi nezkušení rybáři. A nejen chytat, ale i chytit pořádný úlovek. Snadno s ním nahodíte i za velkého větru. Swim navíc disponuje unikátním S-Shaped pohybem, který vaše šance na skvělý úlovek ještě několikanásobně zvýší. Swim Sinking je skvělou volbou pro rybaření v hloubce 1-3m. Specifikace: Materiál: ABS plast Neobsahuje olovo Všechna uchycení propojena skrz tělo Japonské karbonem potažené háčky Velikost háčku: 1 Pracovní hloubka: 1-3 m (Sinking)

Produkt Westin Wobler Swim Glidebait Sinking Real Perch patří do skupiny produktů Nástrahy na ryby, patří pod značku Westin, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Westin Wobler Swim Glidebait Sinking Real Perch - parametry produktu

Westin Wobler Swim Glidebait Sinking Real Perch - historie ceny a dostupnosti

Westin Wobler Swim Glidebait Sinking Real Perch - další zajímavé produkty

Westin Wobler Swim Glidebait Sinking Real Perch - jak nakoupit nejvýhodnější?