Weber MasterTouch GBS E-5775 černá

Weber MasterTouch GBS E-5775 černá

Weber MasterTouch GBS E-5775 černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 117 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Weber MasterTouch GBS E-5775 černá - popis produktu

Weber MasterTouch GBS E-5775 černá

Weber MasterTouch GBS E-5775 představuje všestranný gril na dřevěné uhlí, který spojuje klasický kouzelný pocit grilování s moderními vychytávkami. Navržený s ohledem na legendární rozpůlenou bojku, tento gril nabízí nejen autentický zážitek, ale také širokou škálu moderních funkcí.

Všestrannost pro Perfektní Grilování: S roštem o průměru 57 cm můžete grilovat na přímém i nepřímém žáru prakticky cokoliv. Díky nerezovému grilovacímu roštu systému Gourmet BBQ Systém (GBS) můžete připravovat od steaků a vepřového masa až po dezerty. S pomocí různých doplňků a příslušenství GBS můžete na grilu připravit i pizzu, lívance, celá kuřata nebo exotická asijská jídla.

Inovativní Design a Praktická Funkčnost: Gril je navržen tak, aby byl co nejvíce přizpůsobitelný. Jeho rošt lze snadno oddělit na stranách pro doplňování uhlí či přemístění, a jeho střed je vyměnitelný pro nasazení příslušenství GBS. Vestavěný teploměr v poklopu umožňuje stálou kontrolu teploty, a patentovaný systém One-Touch zajišťuje snadnou regulaci vzduchu a čištění.

Hlavní Vlastnosti:

Všestranný Grilovací Prostor: 57 cm průměr roštu pro grilování na přímém i nepřímém žáru.

GBS Systém: Možnost připravovat širokou škálu jídel s použitím doplňků GBS.

One-Touch Čisticí Systém: Snadné čištění a regulace žáru.

Masivní Popelník: Velký popelník s efektivním prouděním vzduchu.

Odolný Design: Porcelánem smaltovaný poklop i kotel, robustní kola, nerezové prvky.

Zakusíte Perfektní Grilovací Zážitek: Weber MasterTouch GBS E-5775 je nejen o grilování, ale také o vytváření nezapomenutelných chvil v kruhu přátel a rodiny. S jeho inovativními funkcemi a kvalitním provedením si můžete užívat skvělého jídla a nezaměnitelné atmosféry praskajícího ohně a vůně kouře. Získejte tu pravou grilovací vášeň s tímto vynikajícím grilem od Weber.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Weber MasterTouch GBS E-5775 černá - parametry produktu

KategorieGrily

Weber MasterTouch GBS E-5775 černá - historie ceny a dostupnosti

Weber MasterTouch GBS E-5775 černá - další zajímavé produkty

Weber MasterTouch GBS E-5775 černá - jak nakoupit nejvýhodnější?