Weber 8830

Weber 8830

Weber 8830

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 655 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Weber 8830 - popis produktu

Weber 8830

Weber 8830 je grilovací kámen z glazované kameniny, který vám umožní vychutnat si chuť italské dolce vita přímo ve vaší zahradě. Představte si, že si připravíte gurmánskou pizzu, upečenou na tomto kameni, a užíváte si hodování jako v Bella Italia. Nezáleží na tom, zda grilujete pizzu, chléb nebo dezert, s tímto kamenem budete mít skvělé výsledky každý večer v týdnu.

Hlavní vlastnosti:

Materiál: glazovaná kamenina

Rozměr: 2.72 x 41.55 x 46.38 cm (VxŠxH)

Určeno pro grily řady Spirit II a větší plynové grily, stejně jako všechny grily na dřevěné uhlí s průměrem 57 cm a větší

Weber je známá značka s dlouhou historií v grilování. Nabízí širokou škálu pomůcek a příslušenství, které usnadňují grilování a zlepšují výsledky. Od začátečníků až po zkušené grilovací nadšence, Weber má něco pro každého. Od grilovacích kleští, kartáčů a držáků na špízy po pizza kámen, litinové rošty a wok pánve, vše je navrženo s ohledem na funkčnost a všestrannost. Weber si zakládá na tom, že vám chce poskytnout vše, co potřebujete, abyste se stali skutečnými hrdiny za grilem a vytvořili nezapomenutelné grilovací zážitky pro sebe i své blízké.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Weber 8830 patří do skupiny produktů Grilovací kameny, patří pod značku Weber, v nabídce prodejce Tera.cz.

Weber 8830 - parametry produktu

KategorieGrily, Grilovací kameny
ZnačkaWeber
E-shopTera.cz

Weber 8830 - historie ceny a dostupnosti

Weber 8830 - další zajímavé produkty

Weber 8830 - jak nakoupit nejvýhodnější?