WC sedátko s poklopem EURO CERAMIC

WC sedátko s poklopem EURO CERAMIC

WC sedátko s poklopem EURO CERAMIC

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

WC sedátko s poklopem EURO CERAMIC - popis produktu

Dotáhněte vaší novou koupelnu k dokonalosti prostřednictvím promyšleného designu a snadného použití v podobě extra tenkého WC sedátka GROHE Bau Ceramic s víkem. Sedátko je vyrobeno z odolného duroplastu a obsahuje funkci rychlého uvolnění prostřednictvím speciálních závěsů umožňujících rychlé vysunutí. To značně usnadňuje údržbu. Sedátko je rovněž dokonale sladěno s řadou sanitární keramiky GROHE Bau Ceramic. Funkce plynulého sklápění SoftClose, kterou je vybaveno jak samotné sedátko, tak víko, snižuje hluk a eliminuje riziko uvíznutí prstů. Součástí balení je také montážní sada z nerezové oceli. Volbou sanitární keramiky GROHE můžete těžit z know-how světového experta na vodovodní baterie, společnost GROHE, a z více než stoleté zkušenosti a technologické expertízy japonského výrobce LIXIL, lídra na poli povrchových technologií. GROHE Bau Ceramics – nadčasový design a všestranná kvalita do každé koupelny. Ideální v kombinaci s podlahovými WC GROHE Bau Ceramic nebo s nástěnnou, závěsnou variantou (39427000). • s poklopem • snadná demontáž WC sedátka - odnímatelné • včetně montážní sady • kompatibilní se všemi Bau Ceramic mísami

Produkt WC sedátko s poklopem EURO CERAMIC patří do skupiny produktů Koupelnové vybavení, je v nabídce značky GROHE, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sedátka na WC, patří značce GROHE, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

WC sedátko s poklopem EURO CERAMIC - parametry produktu

WC sedátko s poklopem EURO CERAMIC - historie ceny a dostupnosti

WC sedátko s poklopem EURO CERAMIC - další zajímavé produkty

WC sedátko s poklopem EURO CERAMIC - jak nakoupit nejvýhodnější?