RECUPLUS výživný mandlový krém #4804457

RECUPLUS výživný mandlový krém #4804457

RECUPLUS výživný mandlový krém #4804457

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

RECUPLUS výživný mandlový krém - popis produktu

Výživný mandlový krém s vysokým obsahem mandlového oleje a vitamínu E vyživuje unavenou a vysušenou pleť po celých 24 hodin. Intenzivně působí proti vráskám a podporuje regeneraci pleti. Jeho jemné složení s přírodním základem nevyvolává alergické reakce a je vhodný pro všechny typy pleti, především však pro suchou a citlivou. Krém navrací pokožce pružnost a jemnost a je ideální pro každodenní péči. Použití: Krém aplikujte ráno nebo večer na očištěnou a osušenou pleť obličeje a krku. Složení: Aqua, Petrolatum, Prunus Dulcis, Paraffinum Liquidum, Monoacylglycerol, Cera Alba, Cetyl Palmitate,Cholesterol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Parfum, Sodium Benzoate. Výživný pleťový krém s obsahem mandlového oleje Pro všechny typy pleti Ideální především pro suchou a unavenou pokožku

Produkt RECUPLUS výživný mandlový krém #4804457 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pleťové krémy, je v nabídce značky Recuplus.

Tento produkt naleznete ve skupině Pleťové oleje od značky Recuplus.

RECUPLUS výživný mandlový krém - parametry produktu

RECUPLUS výživný mandlový krém - historie ceny a dostupnosti

RECUPLUS výživný mandlový krém - další zajímavé produkty

RECUPLUS výživný mandlový krém - jak nakoupit nejvýhodnější?