Výživný krém na pleť pro hydrataci a regeneraci Omega+ Wooden Spoon 3ml vzorek

Výživný krém na pleť pro hydrataci a regeneraci Omega+ Wooden Spoon 3ml vzorek

Výživný krém na pleť pro hydrataci a regeneraci Omega+ Wooden Spoon 3ml vzorek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 244 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Výživný krém na pleť pro hydrataci a regeneraci Omega+ Wooden Spoon 3ml vzorek - popis produktu

Výživný krém na pleť pro hydrataci a regeneraci Omega+ Wooden Spoon 3ml vzorek Intenzivní výživný denní krém Omega + se silnou bio-aktivovanou směsí Omega 3,6 a 9 mastných kyselin a extraktem z Chlorelly.  Výživný pleťový krém obsahuje kvalitní přírodní vysoce účinné složky, které poskytují hloubkovou regeneraci a výživu vyčerpané a namáhané pleti. Pleťový krém je vhodný pro normální až suchou pleť. Aktivní složky: Omega 9 (kyselina olejová) – hydratuje a vyživuje pokožku, zlepšuje její buněčnou strukturu; Omega 6 (kyselina linolová) – přirozeně se v kůži nevyskytuje, proto se musí užívat nitro nebo lokálně. Působí protizánětlivě podporuje tvorbu a zachování epidermálních lipidů; Omega 3 (kyselina alfa-linolénová) – stimuluje růst buněk a urychluje syntézu prostaglandinů (hormonů, které podporují proces hojení při zánětech); Chlorella (GOLDELLA) – vysoce odolná řasa roste v čisté vodě a předpokládá se, že je jí více než 2,5 miliardy let. Má vysoký obsah luteinu – přírodního antioxidantu, který pokožka nedokáže syntetizovat. Rostliny bohaté na lutein jsou vysoce ceněny pro svou schopnost působit proti škodlivým účinkům volných radikálů a jejich účinkům na stárnutí. Příznivé vlastnosti pleťového krému: působí proti stárnutí pokožky a udržuje její elasticitu, vyhlazuje vrásky, hydratuje a rozjasňuje pokožku, pleť zanechává rovnoměrnou a sjednocenou, vhodný pro každodenní použití. Komplex mastných kyselin je obzvláště cenný pro zralou pleť, která potřebuje hloubkovou regeneraci. Produkt představuje vzorek pleťového krému, který naleznete zde Výživný krém na pleť - Omega+ Rescue oil WoodenSpoon 50 ml. Použití Malé množství produktu naneste na důkladně vyčištěnou pleť a krouživými pohyby postupně zapracujte. Vhodný pro každodenní použití. Upozornění Vyhněte se používání produktu, pokud jste alergičtí. Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Tento produkt se nachází v kategorii Pleťové krémy, je v nabídce značky WoodenSpoon v nabídce e-shopu Bioruze.cz.

Produkt Výživný krém na pleť pro hydrataci a regeneraci Omega+ Wooden Spoon 3ml vzorek lze nalézt mezi produkty ve skupině Denní krém, patří pod značku WoodenSpoon v nabídce e-shopu Bioruze.cz.

Výživný krém na pleť pro hydrataci a regeneraci Omega+ Wooden Spoon 3ml vzorek - parametry produktu

Výživný krém na pleť pro hydrataci a regeneraci Omega+ Wooden Spoon 3ml vzorek - historie ceny a dostupnosti

Výživný krém na pleť pro hydrataci a regeneraci Omega+ Wooden Spoon 3ml vzorek - další zajímavé produkty

Výživný krém na pleť pro hydrataci a regeneraci Omega+ Wooden Spoon 3ml vzorek - jak nakoupit nejvýhodnější?