Výškově nastavitelný stůl FLEXUS, rohový, 1600x2000 mm, stříbrná podnož, bílá

Výškově nastavitelný stůl FLEXUS, rohový, 1600x2000 mm, stříbrná podnož, bílá

Výškově nastavitelný stůl FLEXUS, rohový, 1600x2000 mm, stříbrná podnož, bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 19 039,35 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Výškově nastavitelný stůl FLEXUS, rohový, 1600x2000 mm, stříbrná podnož, bílá - popis produktu

Vysoce kvalitní, elektricky nastavitelný rohový stůl s velkou pracovní plochou a kabelovými průchodkami. Je vybaven podnožemi ve tvaru T, nastavitelnými nožičkami a antikolizním systémem. Polohování zajišťují dva výkonné motory.Vytvořte si ergonomické a zdravé pracoviště –⁠ vybavte ho kvalitními, elektricky výškově nastavitelnými stoly z nábytkové řady FLEXUS!Výška stolu se nastavuje jednoduše stisknutím tlačítka, během dne tak můžete libovolně střídat práci vsedě a vestoje. Rychlé a plynulé polohování zajišťují dva výkonné motory, výšku stolu si tak snadno přizpůsobíte výšce svého těla. Práci vstoje si můžete zpříjemnit přidáním protiúnavové rohože. Je pohodlná a při delším stání uleví nohám i zádům.Tento rohový stůl má vykrojenou a prodlouženou stolovou desku, která umožňuje efektivně využít prostor v koutech místnosti a nabízí větší pracovní plochu. Praktické vykrojení umožňuje sedět těsně u stolu a ve všech jeho částech zaujmout optimální ergonomickou polohu. Stolová deska je oboustranně pohledová, při montáži ji můžete pouhým otočením orientovat vlevo i vpravo. Je vyrobena z hladkého lamina, které se snadno udržuje a je odolné proti poškrábání. Díky průchodkám můžete svést všechny kabely pod desku stolu a pracovní plochu mít čistou. Stůl je opatřen třemi ocelovými podnožemi ve tvaru T, které zaručují vynikající stabilitu. Rám je ošetřen vysoce odolnou práškovou barvou. Výškově nastavitelný stůl je vybaven antikolizním mechanismem, který detekuje překážky a v případě potřeby pohyb stolu ihned zastaví. Předchází tak poškození nábytku nebo kancelářského vybavení. Pomocí nastavitelných ocelových nožiček se snadno vypořádáte s nerovnostmi podlahy a zajistíte stabilitu stolu.

Produkt Výškově nastavitelný stůl FLEXUS, rohový, 1600x2000 mm, stříbrná podnož, bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Pracovní stoly, barevná verze je white, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Bílé pracovní stoly, v barevné verzi white, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Výškově nastavitelný stůl FLEXUS, rohový, 1600x2000 mm, stříbrná podnož, bílá - parametry produktu

Barvawhite
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka2000
Výška
Hloubka
Hmotnost81.33
KategorieStoly, Pracovní stoly, Bílé pracovní stoly
Barvawhite
E-shopAjprodukty.cz

Výškově nastavitelný stůl FLEXUS, rohový, 1600x2000 mm, stříbrná podnož, bílá - historie ceny a dostupnosti

Výškově nastavitelný stůl FLEXUS, rohový, 1600x2000 mm, stříbrná podnož, bílá - další zajímavé produkty

Výškově nastavitelný stůl FLEXUS, rohový, 1600x2000 mm, stříbrná podnož, bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?