Vsepropejska Barga protihltací miska pro psa Barva: Zelená

Vsepropejska Barga protihltací miska pro psa Barva: Zelená

Vsepropejska Barga protihltací miska pro psa Barva: Zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 164 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vsepropejska Barga protihltací miska pro psa Barva: Zelená - popis produktu

Barga protihltací miska pro psa je speciálně navržena pro bezpečné a zdravé krmení vašeho mazlíčka. Miska obsahuje výstupky, které zpomalují přístup k jídlu, čímž předchází rychlému polykání a potenciálním zdravotním problémům, jako je nadýmání. Miska je vyrobena z kvalitního a snadno čistitelného plastu. Nabízena je ve třech barevných variantách: modrá, růžová a zelená, a je určena pro malá až střední plemena. Miska má výšku 4,5 cm a průměr 17 cm.

Proč si misku zamilujete:

  • Zabraňuje hltaní: Speciální design misky zpomaluje rychlost příjmu potravy, což je výhodné pro psy, kteří mají tendenci jídlo hltat, přejídat se. To může pomoci předcházet zažívacím problémům jako je nadýmání a obezitě.
  • Lehkost: Miska je vyrobena z lehkého materiálu, což usnadňuje její manipulaci a přenášení, ať už ji potřebujete doma nebo na cestách.
  • Protiskluzová úprava: Díky protiskluzové úpravě miska pevně drží na podlaze, což zabraňuje jejímu posouvání během jídla. To minimalizuje nepořádek a zároveň usnadňuje psu pohodlné krmení.
  • Pomoc s trávením: Pomalé krmení podporuje lepší žvýkání, což je důležitý první krok v trávicím procesu. Lepší žvýkání znamená lepší trávení a efektivnější vstřebávání živin.
  • Vhodné pro většinu plemen: Protihltací misky jsou obecně vhodné pro všechny plemena psů.

Náš tip: Pro psi s velmi krátkým čumákem, jako jsou mopsové a buldoci je vhodnější vybírat protihltací misky, které nejsou příliš hluboké a mají méně složitou vnitřní strukturu, aby byl pro ně přístup ke krmivu snazší a pohodlnější.

Jak správně misku používat?
  1. Vyčištění před prvním použitím: Nové misky důkladně umyjte v teplé vodě s mírným mycím prostředkem, aby se odstranily veškeré zbytky z výroby.
  2. Výběr místa: Umístěte misky na suché a stabilní místo, kde vašemu mazlíčku nebude nic bránit v pohodlném přístupu k jídlu a pití. Je dobré misky umístit mimo místa, kde často chodíte, aby nepřekážely.
  3. Zvykání na protihltací misku: Některý pes může misku ze začátku odmítat. Začněte tím, že do misky přidáte jen malé množství potravy a nechte psa, aby si na ni zvykl.
  4. Pravidelné plnění a čištění: Udržujte misky čisté a pravidelně je doplňujte čerstvým krmivem.
Rada na závěr:
  • Stabilita misky: Zakoupením podložky pod misku snížíte možnost, že by se miska nekontrolovaně pohybovala, když pes jí.
  • Pro dospělé psy: Zvolte misku, která je dostatečně velká pro potřebné množství krmiva.
  • Rozměry a tvar misky: Misky s nižším okrajem jsou vhodné pro psy s krátkými čumáky, zatímco hlubší misky mohou lépe sloužit plemenům s delším nosem.
  • Vyberte misky s protiskluzovým dnem, aby se během krmení neposouvaly po podlaze.

K misce doporučujeme pořídit podložku, která udrží okolí čisté od rozsypaného jídla a rozlité vody, cestovní láhev a zubní kartáček.

 

 

 

 

Vsepropejska Barga protihltací miska pro psa Barva: Zelená - parametry produktu

BarvaZelená
MateriálPlast
Průměr15 cm
TypZabraňuje hltání psa
Výška misky3,5 cm
BarvaRůžová
BarvaModrá
BarvaZelená
Dle velikosti psaMalá plemena
Dle velikosti psaStřední plemena
KategorieZelenina, Pláště, Misky

Vsepropejska Barga protihltací miska pro psa Barva: Zelená - historie ceny a dostupnosti

Vsepropejska Barga protihltací miska pro psa Barva: Zelená - další zajímavé produkty

Vsepropejska Barga protihltací miska pro psa Barva: Zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?