Vozík na deskový materiál, 500kg

Vozík na deskový materiál, 500kg

Vozík na deskový materiál, 500kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 15 179,45 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vozík na deskový materiál, 500kg - popis produktu

Robustní vozík na deskový materiál s odolnou překližkovou ložnou plochou. Robustní kola zajišťují snadnou ovladatelnost i při velkém zatížení. Součástí vozíku je koš na drobné předměty.Zjednodušte si manipulaci se stavebním a jiným deskovým materiálem pomocí transportního vozíku, který je k tomu speciálně navržen! Využití najde také v hobbymarketech. Ocelová konstrukce vozíku je lakována práškovou barvou, ložná plocha je z odolné překližky, košík na drobnosti je galvanizovaný. Vozík je vybaven dvěma gumovými pneumatikami ve středu delších stran a dvěma pevnými gumovými koly po kratších stranách. Díky tomuto rozmístění kol je vozík extrémně dobře ovladatelný i při velkém zatížení. Nosnost 500 kg z něj činí ideální vozík pro většinu pracovišť.

Produkt Vozík na deskový materiál, 500kg patří do skupiny produktů Vozíky za kolo, barevné provedení je blue, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Vozík na deskový materiál, 500kg - parametry produktu

Barvablue
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka700
Výška1250
Hloubka
Hmotnost36
KategorieVozíky, Vozíky za kolo
Barvablue
E-shopAjprodukty.cz

Vozík na deskový materiál, 500kg - historie ceny a dostupnosti

Vozík na deskový materiál, 500kg - další zajímavé produkty

Vozík na deskový materiál, 500kg - jak nakoupit nejvýhodnější?