VM Footwear VM STOCKHOLM S1 Obuv kotníková 50

VM Footwear VM STOCKHOLM S1 Obuv kotníková 50

VM Footwear VM STOCKHOLM S1 Obuv kotníková 50

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 689 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

VM Footwear VM STOCKHOLM S1 Obuv kotníková 50 - popis produktu

Hledáte bezpečnostní obuv, která zajišťuje spolehlivou ochranu vašich nohou a zároveň je pohodlná pro celodenní nošení? Naše bezpečnostní kotníkové boty VM STOCKHOLM S1 s ocelovou tužinkou jsou ideální volbou pro ty, kteří potřebují kombinaci kvality, bezpečnosti a komfortu. Svršek těchto bot je vyroben z korigované hovězinové useň s dezénem v tloušťce 1,6 - 1,8 mm. Tato kůže je známá svou odolností a trvanlivostí, což znamená, že vaše nohy budou chráněny před nárazy, oděrem a vlhkostí. Korigovaný povrch dodává botám elegantní vzhled. Podšívka boty je vyrobena z textilie MESH s absorbční schopností, což zajišťuje, že vaše nohy zůstanou svěží a suché i během náročného pracovního dne. Tato podšívka také umožňuje cirkulaci vzduchu, což je důležité pro hygienu nohou. Vkládací stélka boty je lehčená polyuretanová pěna potažená textilií MESH a je antistatická. Tato stélka poskytuje pohodlí a podporu pro vaše nohy během dlouhých pracovních směn. Podešev boty je vyrobena z PU/PU a má dvousložkový nástřik. Tato podešev je olejivzdorná, antistatická a protiskluzová, což zajišťuje bezpečnou chůzi na různých površích a chrání vaše nohy před nebezpečím na pracovišti. Bezpečnostní kotníkové boty VM STOCKHOLM S1 splňují normu EN ISO 20347:2011 S1 SRC, což znamená, že jsou certifikovány a testovány na nejvyšší standardy bezpečnosti. Jsou ideální pro různé pracovní podmínky, kde je ochrana nohou a pohodlí nezbytné. Barva těchto bot je černá, což jim dodává klasický vzhled a umožňuje snadné sladění s vaším pracovním oblečením. Investujte do kvalitní bezpečnostní obuvi, která vám poskytne spolehlivou ochranu a komfort během vaší práce. S kotníkovými bezpečnostními botami VM STOCKHOLM S1 budete připraveni čelit výzvám na pracovišti s klidem. Váha: 1040 gramů / pár / vel.42 Bezpečnostní kotníková obuv s ocelovou tužinkou

Produkt VM Footwear VM STOCKHOLM S1 Obuv kotníková 50 patří do skupiny produktů Kotníková obuv, je v nabídce značky VM FOOTWEAR, velikost je 50 v nabídce e-shopu Inzep.cz.

VM Footwear VM STOCKHOLM S1 Obuv kotníková 50 - parametry produktu

Velikost obuvi - BAD50
Velikost obuvi50
Velikost50
KategorieKotníková obuv
ZnačkaVM FOOTWEAR
Velikost50
E-shopInzep.cz

VM Footwear VM STOCKHOLM S1 Obuv kotníková 50 - historie ceny a dostupnosti

VM Footwear VM STOCKHOLM S1 Obuv kotníková 50 - další zajímavé produkty

VM Footwear VM STOCKHOLM S1 Obuv kotníková 50 - jak nakoupit nejvýhodnější?