Vitrína Kashmir 123 cm Pina Bílá

Vitrína Kashmir 123 cm Pina Bílá

Vitrína Kashmir 123 cm Pina Bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 10 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vitrína Kashmir 123 cm Pina Bílá - popis produktu

Racionálnì nebo romanticky? Díky kolekci KASHMIR mùžeme zapomenout na literární dilemata a kombinovat oboje. Zaprvé barva! Svìtlé, krémové a témìø hebké provedení zasáhne mnoho srdcí. Zadruhé, styl! Linie jednotlivých kusù nábytku, originální povrch, perfektnì sladìné úchytky v barvì starého støíbra. Kolekce KASHMIR osloví jak romantické tak racionální povahy. Stylová, nízká vitrína v barevném provedení Pine White. Vitrína má výrazný sokl a horní římsu, masivní nohy a úchytky v barvě napodobující staré stříbro, charakteristické pro celou kolekci. Zasklení vitríny zdobí jemné, překřížené lišty. Osvětlení skleněných polic je k dispozici za příplatek. Vitrína je ideální pro jídelnu a obývací pokoj.

Produkt Vitrína Kashmir 123 cm Pina Bílá patří do skupiny produktů Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Vitrína Kashmir 123 cm Pina Bílá - parametry produktu

Vitrína Kashmir 123 cm Pina Bílá - historie ceny a dostupnosti

Vitrína Kashmir 123 cm Pina Bílá - další zajímavé produkty

Vitrína Kashmir 123 cm Pina Bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?