Nejnižší cena za posledních 45 dní: 339 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
třtinový cukr demerara bio
Třtinový cukr, se na rozdíl od bílého cukru, vyrábí z cukrové třtiny a není chemicky čištěn ani bělen. Třtinový cukr BIO je vyroben z cukrové třtiny v ekologicky kontrolovaném zemědělství.
Třtinový cukr, na rozdíl od bílého cukru, obsahuje třtinovou melasu, která je známá pro svůj obsah vitamínů, minerálů a aminokyselin, což jsou látky prospěšné pro lidské zdraví. Třtinový cukr má příjemnou sladkou medovo-karamelovou chuť.
Co je stupnice ICUMSA?Zbarvení třtinového cukru může být zlaté až po tmavě hnědou. Pro hodnocení barvy cukru se používá stupnice ICUMSA. Tato stupnice je pojmenována po stejnojmenné organizaci International Commission for Uniform Methods of Sugar Analysis (ICUMSA), což je mezinárodní komise pro jednotné metody analýzy cukru. Ta kromě barvy hodnotí i celou řadu dalších parametrů. Stupnice je používána mezinárodně a usnadňuje tak orientaci v různých druzích cukru.
Čím vyšší číslo (ICUMSA) cukr má, tím je tmavší a obsahuje více třtinové melasy. Menší čísla se pak vyznačují zlatavější barvou. Obecně je hnědý cukr hodnocen kolem 1000 IU. Rafinovaný bílý cukr pak má čísla nejnižší, např. vysoce čistý rafinovaný cukr má hodnotu 45 IU. Námi nabízený třtinový cukr BIO je hodnocen na stupnici 2000-2500, takže se jedná o velmi kvalitní třtinový cukr.
Použití bio třtinového cukruTřtinový cukr můžete použít všude tam, kde se používá bílý cukr. Ať je to káva, čaj, domácí limonáda nebo osvěžující Mojito. Třtinový cukr můžete použít při pečení dezertů, sušenek, na doslazení zmrzliny i ovocných salátů. Své místo má třtinový cukr i v thajských i indických pokrmech. A pokud si chcete vyrobit domácí karamel, tak z třtinového cukru to půjde raz dva.
Složení100% třtinový cukr*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
(ICUMSA 2000-2500)
SkladováníSkladujte na suchém místě do max. teploty 25°C a relativní vlhkosti vzduchu 65%
Země původuLaos / Kolumbie / Costa Rica (mimo EU)
Produkt Vital Country Třtinový cukr BIO Množství: 5000 g označuje EAN kód 8596466010773.
Množství | 5000 g |
Kategorie | Sladidla |
EAN | 8596466010773 |
třtinový cukr demerara bio | Třtinový cukr, se na rozdíl od bílého cukru, vyrábí z cukrové třtiny a není chemicky čištěn ani bělen. Třtinový cukr BIO je vyroben z cukrové třtiny v ekologicky kontrolovaném zemědělství. | Třtinový cukr, na rozdíl od bílého cukru, obsahuje
BIO Panela sušená třtinová šťáva | Panela BIO je přírodní sladidlo, které se získává z cukrové třtiny šetrným způsobem, obsahuje melasu a uchovává si i stopové množství minerálů a dalších živin. Použitá cukrová třtina je pěstována v ekologicky kontrolovaném
třtinový cukr demerara bio | Třtinový cukr, se na rozdíl od bílého cukru, vyrábí z cukrové třtiny a není chemicky čištěn ani bělen. Třtinový cukr BIO je vyroben z cukrové třtiny v ekologicky kontrolovaném zemědělství. | Třtinový cukr, na rozdíl od bílého cukru, obsahuje
BIO Panela sušená třtinová šťáva | Panela BIO je přírodní sladidlo, které se získává z cukrové třtiny šetrným způsobem, obsahuje melasu a uchovává si i stopové množství minerálů a dalších živin. Použitá cukrová třtina je pěstována v ekologicky kontrolovaném
BIO Panela sušená třtinová šťáva | Panela BIO je přírodní sladidlo, které se získává z cukrové třtiny šetrným způsobem, obsahuje melasu a uchovává si i stopové množství minerálů a dalších živin. Použitá cukrová třtina je pěstována v ekologicky kontrolovaném
dry demerara - tmavý třtinový cukr RAW | Tmavý třtinový cukr RAW je přírodní sladidlo vyrobené z čerstvé třtiny bez použití chemických látek a rafinace. Tento cukr si zachovává většinu přirozených minerálů a vitamínů, které se v třtině přirozeně vyskytují, jako jsou
Přírodní třtinový cukr moučkový | Při zpracování cukrové třtiny se od sebe oddělují cukr a melasa. Melasa je přirozenou a cennou součástí cukrové třtiny. Čím více melasy se od cukru oddělí, tím je cukr světlejší a naopak. Melasa také ovlivňuje chuť cukru a dodává mu
BIO želírovací třtinový cukr moučkový (3:1) | Rychle, snadno a chutně. Takhle jednoduše můžete mít připravenou marmeládu nebo džem. Na přípravu vám stačí jen bohaté přebytky ovocné sklizně a želírovací třtinový moučkový cukr. Ten obsahuje mimo jiné pektin a kyselinu
BIO želírovací třtinový cukr moučkový (3:1) | Rychle, snadno a chutně. Takhle jednoduše můžete mít připravenou marmeládu nebo džem. Na přípravu vám stačí jen bohaté přebytky ovocné sklizně a želírovací třtinový moučkový cukr. Ten obsahuje mimo jiné pektin a kyselinu
BIO kokosový cukr | Kokosový cukr má moc příjemnou chuť po karamelu a je přibližně stejně sladký jako třtinový cukr. Když jsme ho ochutnali poprvé připomínal nám medovník :-) Kokosový cukr je u nás ještě ne příliš známým, či využívaným sladidlem. Využívá se
BIO kokosový cukr | Kokosový cukr má moc příjemnou chuť po karamelu a je přibližně stejně sladký jako třtinový cukr. Když jsme ho ochutnali poprvé připomínal nám medovník :-) Kokosový cukr je u nás ještě ne příliš známým, či využívaným sladidlem. Využívá se
BIO kokosový cukr | Kokosový cukr má moc příjemnou chuť po karamelu a je přibližně stejně sladký jako třtinový cukr. Když jsme ho ochutnali poprvé připomínal nám medovník :-) Kokosový cukr je u nás ještě ne příliš známým, či využívaným sladidlem. Využívá se
Country Life Cukr třtinový Demerara BIO 500 g | | Dodá chuť desertům, sladkému pečivu, ovocným salátům a jogurtům, její zlatohnědé krystalky používáme jako křupavý posyp sladkého pečiva. Je výborná do domácích limonád a koktejlů. Přírodní třtinový cukr z Mauricia je
Country Life Cukr třtinový BIO 500 g | | Vyrábí se krystalizací z čerstvé třtinové šťávy s vynecháním všech chemických procesů. Díky tomu si zachovává přirozený obsah minerálů, vitamínů a typickou karamelovou chuť. Výborně se hodí ke slazení čaje, cereálií,
Hroznový cukr bez příchuti - dextróza (glukóza) | Glukóza (Dextróza) je nejjednodušší formou cukru a tělo se tak nemusí namáhat s jeho zpracováním. Ihned se dostává do krve, kde nám poslouží jako zdroj energie. Ale jak rychle se vstřebává, tak i krátce působí. Přibližná
Hroznový cukr bez příchuti - dextróza (glukóza) | Glukóza (Dextróza) je nejjednodušší formou cukru a tělo se tak nemusí namáhat s jeho zpracováním. Ihned se dostává do krve, kde nám poslouží jako zdroj energie. Ale jak rychle se vstřebává, tak i krátce působí. Přibližná
kokosový cukr | Kokosový cukr má moc příjemnou chuť po karamelu a je přibližně stejně sladký jako třtinový cukr. Když jsme ho ochutnali poprvé připomínal nám medovník :-) Kokosový cukr je u nás ještě ne příliš známým, či využívaným sladidlem. Využívá se
kokosový cukr | Kokosový cukr má moc příjemnou chuť po karamelu a je přibližně stejně sladký jako třtinový cukr. Když jsme ho ochutnali poprvé připomínal nám medovník :-) Kokosový cukr je u nás ještě ne příliš známým, či využívaným sladidlem. Využívá se
Country Life Cukr třtinový Sucanat BIO 500 g | | | pečení - třtinový cukr slouží dobře k oslazení pečených dezertů | krémy - i studené dezerty můžete sladit třtinovým cukrem | zmrzlina - zkuste domácí zmrzlinu, pokud ji potřebujete přisladit, můžete použít třtinový
GRIZLY Třtinový cukr BIO 500 g | | | Administrativní zařazení: Přírodní sladidla | Složení: Třtinový cukr* 100 % (250-500 ICUMSA) | *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství | Země původu: Kolumbie | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém
erythritol BIO | Erythritol se vyrábí fermentací glukózy a jde tedy o přírodní sladidlo. Má sladivost okolo 70% ve srovnání s běžným cukrem, nemusíte ho tedy používat velké množství, jak je tomu u jiných umělých sladidel. | Používáním Erythritolu nijak neohrozíte svůj
erythritol BIO | Erythritol se vyrábí fermentací glukózy a jde tedy o přírodní sladidlo. Má sladivost okolo 70% ve srovnání s běžným cukrem, nemusíte ho tedy používat velké množství, jak je tomu u jiných umělých sladidel. | Používáním Erythritolu nijak neohrozíte svůj
erythritol BIO | Erythritol se vyrábí fermentací glukózy a jde tedy o přírodní sladidlo. Má sladivost okolo 70% ve srovnání s běžným cukrem, nemusíte ho tedy používat velké množství, jak je tomu u jiných umělých sladidel. | Používáním Erythritolu nijak neohrozíte svůj
Xylitol BIO | Xylitol je sladidlo vyrobené například z březové kůry nebo kukuřice. Domovem Xylitolu je Finsko, kde se xylitol používá mnoho let při výrobě cukrovinek, žvýkaček i zubních past. Právě finský xylitol je považován pro svojí čistotu za nejkvalitnější. Proč