Proteinový koktejl s kávou, sypká směs. Proteinový koktejl s kávou obsahuje 17 g bílkovin na jednu porci z kvalitního syrovátkového proteinového koncentrátu, dále má vysoký obsah vlákniny a nízký obsah nasycených tuků. Bez palmového tuku. Připravte si chutný koktejl s
SEMIX Proteinový koktejl čokoládový s kokosem bez palmového oleje | Připravte si chutný koktejl s vysokým obsahem bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a také k udržení normálního stavu kostí – při vyšším příjmu bílkovin ze stravy dochází k
SEMIX Proteinový koktejl banánový bez palmového oleje | Připravte si chutný koktejl s vysokým obsahem bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a také k udržení normálního stavu kostí – při vyšším příjmu bílkovin ze stravy dochází k nižšímu
Proteinový nápoj tvořený směsí pěti různých zdrojů bílkovin.Pentha Pro je proteinový nápoj tvořený směsí pěti různých zdrojů bílkovin - syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou CFM, micelární kasein, sušený vaječný albumin, syrovátkový proteinový
Prom-IN PenthaPro Balance 1000 g | | Pentha Pro Balance je směs pěti druhů bílkovin pro dosažení maximálních tréninkových výsledků. Skládá se z nativní syrovátkové bílkoviny ve formě izolátu a koncentrátu zpracované metodou CFM, nativního isolátu mléčné bílkoviny, který je
Proteinový nápoj tvořený směsí pěti různých zdrojů bílkovin.Pentha Pro je proteinový nápoj tvořený směsí pěti různých zdrojů bílkovin - syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou CFM, micelární kasein, sušený vaječný albumin, syrovátkový proteinový
Proteinový nápoj tvořený směsí pěti různých zdrojů bílkovin.Pentha Pro je proteinový nápoj tvořený směsí pěti různých zdrojů bílkovin - syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou CFM, micelární kasein, sušený vaječný albumin, syrovátkový proteinový
Prom-IN PenthaPro Balance 1000 g | | Pentha Pro Balance je směs pěti druhů bílkovin pro dosažení maximálních tréninkových výsledků. Skládá se z nativní syrovátkové bílkoviny ve formě izolátu a koncentrátu zpracované metodou CFM, nativního isolátu mléčné bílkoviny, který je