Včelařství Domovina - Medvěd švestka se skořicí

Včelařství Domovina - Medvěd švestka se skořicí

Včelařství Domovina - Medvěd švestka se skořicí

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Včelařství Domovina - Medvěd švestka se skořicí - popis produktu

Med Včelařství Domovina - Medvěd švestka se skořicí:Patří med k vašim oblíbeným pochutinám? Jestli ano, měli byste vyzkoušet pastovaný a ochucený med Včelařství Domovina. Jednoduché cukry jej přetváří v ideální zdroj energie. Jde o hodnotnou potravinu, se kterou chutně osladíte své jídlo. Tento jemný, sladký a zároveň výživný produkt můžete přidat do různých receptů, ale chutná výborně i v kombinaci s pečivem. Co se týče obsahu balení, očekávejte, že zakoupením obdržíte jeden kus této sladké dobroty o hmotnosti 0,075 kg. Základní funkce produktu Včelařství Domovina - Medvěd švestka se skořicí Pastovaný a ochucený med Včelařství Domovina je chutné přírodní sladidlo Slouží jako rychlý zdroj energie a je velmi rychle stravitelný Ideální jak v zimě do čaje, tak k namazání na pečivo Hmotnost balení dělá 0,075 kg

Produkt Včelařství Domovina - Medvěd švestka se skořicí lze nalézt mezi produkty ve skupině Trvanlivé potraviny od značky Včelařství Domovina.

Včelařství Domovina - Medvěd švestka se skořicí - parametry produktu

Včelařství Domovina - Medvěd švestka se skořicí - historie ceny a dostupnosti

Včelařství Domovina - Medvěd švestka se skořicí - další zajímavé produkty

Včelařství Domovina - Medvěd švestka se skořicí - jak nakoupit nejvýhodnější?