Včelařství Domovina - Medvěd meruňkový

Včelařství Domovina - Medvěd meruňkový

Včelařství Domovina - Medvěd meruňkový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Včelařství Domovina - Medvěd meruňkový - popis produktu

Med Včelařství Domovina - Medvěd meruňkový:Patří med k vašim oblíbeným pochutinám? Pokud souhlasíte, jistě by vám zachutnal med Včelařství Domovina. Jednoduché cukry v něm vám poskytnou potřebnou energii. Navíc se jedná o velice cennou přírodní látku, jež by rozhodně neměla chybět v naší stravě. Tento sladký, lahodný a především výživný produkt vylepší vaše oblíbené recepty a může se také namazat na pečivo. Zaměříme-li se na obsah balení, tak očekávejte, že dostanete jeden kus této dobroty o hmotnosti 0,075 kg. Rozhodující vlastnosti produktu Včelařství Domovina - Medvěd meruňkový Funguje jako rychlý zdroj energie a snadno se tráví Vhodný nejen v zimě do čaje, ale též k namazání na pečivo Balení disponuje hmotností 0,075 kg

Produkt Včelařství Domovina - Medvěd meruňkový lze nalézt mezi produkty ve skupině Trvanlivé potraviny od značky Včelařství Domovina.

Včelařství Domovina - Medvěd meruňkový - parametry produktu

Včelařství Domovina - Medvěd meruňkový - historie ceny a dostupnosti

Včelařství Domovina - Medvěd meruňkový - další zajímavé produkty

Včelařství Domovina - Medvěd meruňkový - jak nakoupit nejvýhodnější?