Vass Zimní Voděodolné Boty Hybrid Thermo Fishing Boot - 45

Vass Zimní Voděodolné Boty Hybrid Thermo Fishing Boot - 45

Vass Zimní Voděodolné Boty Hybrid Thermo Fishing Boot - 45

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vass Zimní Voděodolné Boty Hybrid Thermo Fishing Boot - 45 - popis produktu

Zimní boty vhodné do extrémních podmínek. Super teplá vnitřní podšívka. Voděodolné.  Pokud hledáte lehké a super zateplené boty tak uz nehledejte! Boty Hybrid Thermo Boots jsou zimní rybářské boty do extrémních podmínek a splní i náročné požadavky. Mají robustní podrážku i do téžkého terénu. Bleskově se do nich obujete. Zapínání na suchý zip. Horní část prodyšná a odolná vůči cákající vodě (není 100% voděodolná). Spodní část je 100% voděodolná. Vnitřní podšívka z husté syntetické kožešiny zajišťuje ten nejvyšší tepelný komfort. Vnitřní vložka je vyjímatelná (pro lepší praní) účinnost až do teplot +64°C hřejivá podšívka z husté syntetické kožešiny zapínání na suchý zip robustní podrážka celkově lehká a flexibilní bota odolná prodyšná textilní horní část boty 100% voděodolná spodní část dostupné velikosti jsou od 39/6 do 47/13

Tento produkt naleznete ve skupině Zimní boty, je v nabídce značky Vass, velikost je 45, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Produkt Vass Zimní Voděodolné Boty Hybrid Thermo Fishing Boot - 45 patří do skupiny produktů Obuv zimní, je v nabídce značky Vass, ve velikosti 45, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Vass Zimní Voděodolné Boty Hybrid Thermo Fishing Boot - 45 - parametry produktu

Velikost
KategorieZimní boty, Obuv zimní
ZnačkaVass
Velikost45
E-shopChytapust.cz

Vass Zimní Voděodolné Boty Hybrid Thermo Fishing Boot - 45 - historie ceny a dostupnosti

Vass Zimní Voděodolné Boty Hybrid Thermo Fishing Boot - 45 - další zajímavé produkty

Vass Zimní Voděodolné Boty Hybrid Thermo Fishing Boot - 45 - jak nakoupit nejvýhodnější?