Vass Prsačky VASS-TEX 785 Camo - 46 / 11

Vass Prsačky VASS-TEX 785 Camo - 46 / 11

Vass Prsačky VASS-TEX 785 Camo - 46 / 11

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 245 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vass Prsačky VASS-TEX 785 Camo - 46 / 11 - popis produktu

Luxusní prsačky z dílny VASS v populárním CAMO provedení nyní i s CAMO kšandami. Tyto prsačky se můžou pyšnit ještě silnějším materiálem než populární typ prsaček VASS TEX 700E NOVA. Luxusní prsačky z dílny VASS v populárním CAMO provedení nyní i s CAMO kšandami. Tyto prsačky se můžou pyšnit ještě silnějším materiálem než populární typ prsaček VASS TEX 700E NOVA. Tyto prsačky se můžou pyšnit ještě silnějším materiálem než populární typ prsaček VASS TEX 700E NOVA. Tato řada nabízí bezkonkurenční kvalitu. Robustní žlutá podrážka u boty nabízí pohodlí, spolehlivost, je tvrdší a také více vyztužená. kvalitní materiál VASS TEX 785 zdokonalená bota s protiskluzovou podrážkou VASS BOOT (vyztužená špička, kotníky a nárt) široké lýtka pro rychlejší oblékání rychloupínací kšandy v CAMO provedení vnitřní kapsa 4 vrstvé a široké sváry KVALITNÍ BOTA VASS Prsačky mají zesílené boty s protiskluzovou podrážkou. Robustní žlutá podrážka u boty nabízí pohodlí, spolehlivost, je tvrdší a také více vyztužená. Boty mají zpevněnou oblast kotníku, nártu a špičky. Jsou široké a nízké, tím pádem se Vám budou mnohem rychleji nazouvat a vyzouvat.

Tento produkt naleznete ve skupině Kalhoty na kšandy, vyrábí jej značka Vass, je vyroben ve velikosti 46, naleznete jej v e-shopu Chytapust.cz.

Vass Prsačky VASS-TEX 785 Camo - 46 / 11 - parametry produktu

Velikost
KategorieKalhoty, Kalhoty na kšandy
ZnačkaVass
Velikost46
E-shopChytapust.cz

Vass Prsačky VASS-TEX 785 Camo - 46 / 11 - historie ceny a dostupnosti

Vass Prsačky VASS-TEX 785 Camo - 46 / 11 - další zajímavé produkty

Vass Prsačky VASS-TEX 785 Camo - 46 / 11 - jak nakoupit nejvýhodnější?