Vass Zimní holínky s kožichem R-Boot

Vass Zimní holínky s kožichem R-Boot

Vass Zimní holínky s kožichem R-Boot

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 035 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vass Zimní holínky s kožichem R-Boot - popis produktu

Představujeme nové zimní holínky VASS R-BOOT. Jsou velmi odolné, komfortní, 100% vodotěsné a navíc zateplené vnitřní vrstvou příjemné teplé kožešiny. Velmi rychle a snadno se také nazouvají.   Představujeme nové zimní holínky VASS R-BOOT. Jsou velmi odolné, komfortní, 100% vodotěsné a navíc zateplené vnitřní vrstvou příjemné teplé kožešiny. Velmi rychle a snadno se také nazouvají. Parametry: nízké provedení kvalitní zesílená bota protiskluzová podrážka teplá zimní vložka dvojitě zpevněná horní část, oblast holení a okolo prstů širší v oblasti lýtka (pro snadné nazouvání) ultra silná podrážka do těžkého terénu (flexibilní - není tvrdá) extra přilnavost a vyztužení při chůzi přes skalní vyvýšeniny, kameny a jiné překážky MATERIÁL Vnitřní část je zhotovena z teplé kožešiny, kterou po použití můžete vyjmout aby případně vyschla. Pro vyšší tepelný komfort doporučujeme přikoupit neoprenové ponožky VASS.

Produkt Vass Zimní holínky s kožichem R-Boot lze nalézt mezi produkty ve skupině Obuv zimní, je v nabídce značky Vass, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Vass Zimní holínky s kožichem R-Boot - parametry produktu

KategorieHolínky, Obuv zimní
ZnačkaVass
E-shopChytapust.cz

Vass Zimní holínky s kožichem R-Boot - historie ceny a dostupnosti

Vass Zimní holínky s kožichem R-Boot - další zajímavé produkty

Vass Zimní holínky s kožichem R-Boot - jak nakoupit nejvýhodnější?