Vařící mixér Cook Multi Blender CONCEPT SM 1000 #4843318

Vařící mixér Cook Multi Blender CONCEPT SM 1000 #4843318

Vařící mixér Cook Multi Blender CONCEPT SM 1000 #4843318

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vařící mixér Cook Multi Blender CONCEPT SM 1000 - popis produktu

Vařící mixér Cook Multi Blender CONCEPT SM 1000 je dokonalý a univerzální pomocník, který kromě mixování dokáže i uvařit. Tyto činnosti zvládne také současně. Od této chvíle už je příprava polévek a omáček dokonalá a snadná. Mixér nabízí 4 přednastavené programy s funkcí vaření. Stačí naplnit nádobu surovinami a vybrat správný program. Mixér sám nastaví čas, teplotu a v závislosti na zvoleném programu i intenzitu mixování. Na displeji se zobrazí čas zbývající do konce vaření. Po ukončení se ozve zvuková signalizace a mixér se automaticky vypne. Využít můžete i manuální režim, kdy si sami zvolíte intenzitu vaření a čas. Tento režim slouží pro ohřev hotových pokrmů nebo jako funkce KEEP WARM k udržení jejich teploty. Mixér je vybaven 6 nerezovými noži usazenými ve 2 úrovních pro opravdu dokonalý výsledek. Zvolit můžete ze 4 rychlostí mixování. Perfektně rozmixuje jakékoliv ovoce a zeleninu na jemné pyré, lahodné smoothie nebo mléčné koktejly a pomůže vám s přípravou výtečných pomazánek. S příkonem 1500 W a 22 000 otáčkami za minutu ho nezastaví ani tvrdé potraviny. Poradí si i s ledem a zmrzlým ovocem pro přípravu domácí zmrzliny nebo sorbetu. Tlačítko Pulse/Ice využijete na potraviny, které stačí mixovat kratší dobu. Díky přerušovanému chodu můžete jednoduše kontrolovat jejich hrubost. Výborně se hodí např. na sekání ořechů, čerstvých bylinek nebo drcení ledu. Tuto funkci využijete i při závěrečném čištění mixéru. Stačí voda, pár kapek jaru a párkrát zmáčknout tlačítko Pulse/Ice. Je to tak rychlé a jednoduché. Bezpečnostní pojistka zajišťuje, že se mixér nespustí, pokud není správně usazená nádoba a víko. Protiskluzová ochrana slouží pro dokonalou stabilitu během práce. Robustní skleněná nádoba o objemu 1,75 l je odolná vůči vysokým teplotám a nepřejímá pachy ani chutě. Je vybavena dobře těsnícím víkem s integrovanou odměrkou. Po jejím vyjmutí získáte otvor, kterým můžete doplnit suroviny v okamžiku, kdy je mixér vypnutý, aniž byste museli odejmout celé víko. V balení tohoto mixéru najdete i praktickou minikuchařku s inspirací na rychlé a jednoduché pokrmy. Můžete sami vyzkoušet a hlavně ochutnat, co jaký program dokáže. Vyrobila společnost Concept.Výkonný mixér s funkcí vaření4 přednastavené programy: krémová polévka, polévka, kompot, omáčkaMožnost manuálního nastavení4 rychlosti mixováníPULSE/ICE funkce6 nerezových nožů usazených ve 2 úrovníchRychlost: 22 000 otáček/minSkleněná nádoba s objemem 1,75 lBezpečnostní pojistkaProtiskluzová ochranaSnadná údržbaMinikuchařka součástí baleníPříkon: 1 500 WNapětí: 220 – 240 V

Produkt Vařící mixér Cook Multi Blender CONCEPT SM 1000 #4843318 patří do skupiny produktů Smoothie mixéry, je v nabídce značky Concept.

Vařící mixér Cook Multi Blender CONCEPT SM 1000 - parametry produktu

Vařící mixér Cook Multi Blender CONCEPT SM 1000 - historie ceny a dostupnosti

Vařící mixér Cook Multi Blender CONCEPT SM 1000 - další zajímavé produkty

Vařící mixér Cook Multi Blender CONCEPT SM 1000 - jak nakoupit nejvýhodnější?