Stromek proutěný Loira II

Stromek proutěný Loira II

Stromek proutěný Loira II

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stromek proutěný Loira II. - popis produktu

Pevný, stabilní, lehký, dlouhověký. Proutěný vánoční stromek má styl. Postavte ho ke vchodovým dveřím a ozdobte červenými mašlemi. Nikdo nebude mít krásnější dekoraci. Tradiční materiály k největším oslavám roku rozhodně patří. Stejně, jako k proutkům patří legenda o králi, který s jejich pomocí ukazoval synům důležitost pevných rodinných vazeb. Tu pověst jistě znáte: Tři spletené pruty nedokázal nikdo přelomit. Každý zvlášť ale sílu vladařových paží nevydržel. Držme spolu. Takové je poselství vrbového proutku.Dekorativní proutěný vánoční stromek, neloupané proutí. Rozměry: 155 (výška) x 45 (průměr) cm.

Produkt Stromek proutěný Loira II patří do skupiny produktů Vánoční dekorace, patří značce JIPRO, barevná varianta je neloupané proutí, přírodní, naleznete ho u prodejce Prouti.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Vánoční stromky, vyrábí jej značka JIPRO, barevné provedení je neloupané proutí, přírodní, naleznete jej v e-shopu Prouti.cz.

Produkt Stromek proutěný Loira II lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní dekorace, vyrábí jej značka JIPRO, barevná varianta je neloupané proutí, přírodní, naleznete jej v e-shopu Prouti.cz.

Stromek proutěný Loira II. - parametry produktu

Barvapřírodní - neloupané proutí
Velikostpřírodní - neloupané proutí
KategorieDekorace, Vánoční dekorace, Vánoční stromky, Zahradní dekorace
ZnačkaJIPRO
Barvaneloupané proutí, přírodní
E-shopProuti.cz

Stromek proutěný Loira II. - historie ceny a dostupnosti

Stromek proutěný Loira II. - další zajímavé produkty

Stromek proutěný Loira II. - jak nakoupit nejvýhodnější?