Vanilovník plocholistý, vanilkový lusk - plod celý - Vanilla planifolia - Fructus vanillae 10 g

Vanilovník plocholistý, vanilkový lusk - plod celý - Vanilla planifolia - Fructus vanillae 10 g

Vanilovník plocholistý, vanilkový lusk - plod celý - Vanilla planifolia - Fructus vanillae 10 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 484 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vanilovník plocholistý, vanilkový lusk - plod celý - Vanilla planifolia - Fructus vanillae 10 g - popis produktu

Vanilovník plocholistý, vanilkový lusk - plod celý - Vanilla planifolia - Fructus vanillae Vysoce kvalitní lusk vanilky, který pochází z Madagaskaru. Vanilkové lusky se v kuchyni používají nejčastěji k přípravě sladkých pokrmů, moučníků, zmrzliny nebo nápojů. Nejcennější částí vanilkového lusku je jeho obsah, který je tvořen drobnými černými zrníčky. Aromatické látky vanilky nejsou příliš těkavé. Má velmi intenzivní vůni a ještě intenzivnější chuť. Délka lusku je cca 13–15 cm. Použití Před použitím vanilkový lusk podélně rozřízněte a zrníčka vyškrábněte tupou stranou nože. Lusk zbavený zrníček lze použít například do svařeného vína nebo pro výrobu vanilkového cukru. V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Vanilovník plocholistý, vanilkový lusk - plod celý - Vanilla planifolia - Fructus vanillae 10 g - parametry produktu

KategorieKoření, Vanilka

Vanilovník plocholistý, vanilkový lusk - plod celý - Vanilla planifolia - Fructus vanillae 10 g - historie ceny a dostupnosti

Vanilovník plocholistý, vanilkový lusk - plod celý - Vanilla planifolia - Fructus vanillae 10 g - další zajímavé produkty

Vanilovník plocholistý, vanilkový lusk - plod celý - Vanilla planifolia - Fructus vanillae 10 g - jak nakoupit nejvýhodnější?