Nejnižší cena za posledních 45 dní: 45 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Peperoncino uplatníte při dochucování omáček a těstovin, dodá jídlu ostřejší říz.
Složení: česnek, chilli, petržel . Bez glutamanu sodného.
Produkt Valdemar Grešík Grešík Peperoncino 40g popisuje EAN kód 8595122341077.
Kategorie | Koření, Omáčka, Těstoviny, Česnek |
EAN | 8595122341077 |
Peperoncino uplatníte při dochucování omáček a těstovin, dodá jídlu ostřejší říz. | Složení: česnek, chilli, petržel . Bez glutamanu sodného
Bazalka 20g, koření vhodné především do italské kuchyně, na pizzu a těstoviny, ale taky do omáček. | Složení: Bazalka nať drhnutá. Bez glutamanu sodného
Koriandr uplatníte v thajské a jihoamerické kuchyni k dochucení omáček, ale taktéž do mletého masa. | Složení: koriandr setý. Bez glutamanu sodného
Na všechny druhy mletého masa. Na pečení i grilování. | Složení: lahůdková paprika, majoránka, česnek, černý pepř, petržel list, cayennský pepř mletý
Paprikové vločky se hodí pro ochucení různých druhů mas a taktéž do pálivých omáček. | Složení: paprika roční. Bez glutamanu sodného
Pepř bílý má jemnější chuť než klasický černý pepř, hodí se pro bílá masa, omáčky, ale taky do polévek. | Složení: celé zralé plody pepřovníku. Bez glutamanu sodného
Provensálské koření se hodí k dochucení salátů, omáček a na drůbež. | Složení: oregáno, saturejka, bazalka, majoránka, levandule, fenykl, tymián, rozmarýn, anýz, koriandr. Bez glutamanu sodného
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. | Složení: lahůdková paprika, česnek, pálivá paprika, cibule, majoránka, mořská jedlá sůl (max. 10 %), černý pepř, yzop | Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou
Česnekové plátky. Vhodné k dochucení všech druhu jídel. Granulovaný česnek je jemnější než klasický čerstvý česnek. | Složení: cibule česneku kuchyňského. Bez glutamanu sodného
Kerblík je koření vhodné především do polévek, bylinkového másla, bešamelových omáček. | Složení: kerblík třebule. Bez glutamanu sodného
Nové koření slouží k dochucení omáček, polévek, k marinování masa a taktéž k nakládání hub a zeleniny. | Složení: plod pimentovníku. Bez glutamanu sodného
Maďarské koření se hodí především k přípravě různých druhů mas, zejména pečených a taktéž do pikantních omáček. | Složení: paprikové vločky, rajčatové vločky, černý pepř drcený, cibule restovaná. Bez glutamanu sodného
Chakalaja je směs koření pocházející z jižní Afriky. Chakala je středně pálivá a je vhodná především k dochucení mas, dušené zeleniny a různých pikantních omáček. | Složení: rajčatové vločky, koriandr, kurkuma, hořčice, chilli, pepř, kmín, pískavice, cizrnová
Kořenící směs Na špagety je vhodná k dochucení špaget a jiných druhů těstovin, ale taky lze použít na pizzu či do italské kuchyně. | Složení: cibule, paprika, rajčatový prášek, oregano, bazalka, petržel, česnek. Bez glutamanu sodného
Medvědí česnek se hodí k dochucení polévek, dušených jídel, vaječných omelet a taktéž na pečené brambory. | Složení: česnek medvědí. Bez glutamanu sodného
Granulovaný česnek. Vhodný k dochucení všech druhu jídel. Granulovaný česnek je jemnější než klasický čerstvý česnek. | Složení: cibule česneku kuchyňského. Bez glutamanu sodného
Směs koření Piri-Piri je mírně pálivé koření vhodné na maso a omáčky. | Složení: chilli, cibule, paprika, pepř, česnek, mořská sůl (5 %), kerblík. Bez glutamanu sodného.
Koriandr uplatníte v thajské a jihoamerické kuchyni k dochucení omáček, ale taktéž do mletého masa. | Složení: koriandr plod celý. Bez glutamanu sodného
Směs bylinek a koření vhodná především do polévek, ale taktéž do omáček. | Složení: karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list, kmín. Výrobek obsahuje celer. Bez glutamanu sodného
Grešík Hřibové koření 20 g | | K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Hřiby 22 %, jedlá sůl (max. 20 %), cibule,
Koriandr uplatníte v thajské a jihoamerické kuchyni k dochucení omáček, ale taktéž do mletého masa. | Složení: koriandr setý. Bez glutamanu sodného
Kurkuma se uplatní především v asijské kuchyni. Můžete ji přidat do omáček nebo do rýže, díky čemuž pokrmy získají krásnou žlutou barvu. | Složení: kurkuma kořen mletý. Bez glutamanu sodného