Uppercut Deluxe Beard Oil 30 ml - Olej na vousy

Uppercut Deluxe Beard Oil 30 ml - Olej na vousy

Uppercut Deluxe Beard Oil 30 ml - Olej na vousy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 385 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Uppercut Deluxe Beard Oil 30 ml - Olej na vousy - popis produktu

Pánský olej na vousy s obsahem vysoce kvalitních esenciálních olejů (arganový, jojobový, avokádový a rozmarýnový) zajistí dokonalou hydrataci, výživu a skvělé změkčení. Pečuje zároveň také o pokožku obličeje. Jemná a lehká textura nabízí snadnou aplikaci a zanechá na vousech příjemný pocit.    Použití: Vmasírujte malé množství oleje do vousů a pokožky obličeje. Ideální fekvence použití je každý druhý den. Uppercut Deluxe Uppercut Deluxe je australskou značkou pánské kosmetiky, která v sobě nese klasický, ale nadčasový styl, maximální zápal a lásku k odvětví holičství, vysoký standard v kvalitě produktů a velkou dávku nezbytné kreativity. Za vznikem společnosti stojí dva dlouholetí přátelé Luke Newman a Steve Purcell, kteří coby skuteční milovníci surfování a skatingu nacházejí inspiraci zejména na svých prknech na suchu i ve vodě.

Produkt Uppercut Deluxe Beard Oil 30 ml - Olej na vousy patří do skupiny produktů Kosmetické pomůcky od značky Uppercut v nabídce e-shopu Navlas.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Esenciální oleje, vyrábí jej značka Uppercut, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

Uppercut Deluxe Beard Oil 30 ml - Olej na vousy - parametry produktu

Uppercut Deluxe Beard Oil 30 ml - Olej na vousy - historie ceny a dostupnosti

Uppercut Deluxe Beard Oil 30 ml - Olej na vousy - další zajímavé produkty

Uppercut Deluxe Beard Oil 30 ml - Olej na vousy - jak nakoupit nejvýhodnější?