Úložný box FENTON, 55 l, bílý

Úložný box FENTON, 55 l, bílý

Úložný box FENTON, 55 l, bílý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 381,15 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Úložný box FENTON, 55 l, bílý - popis produktu

Úložný box vhodný k všeobecnému skladování nebo na třídění odpadu atd. Vybaven malým víkem, které lze otevřít, i když je několik boxů umístěných na sobě.Praktický úložný box vyrobený z hygienického polypropylenu, který je odolný proti nárazům, hodí se i na třídění. Díky chytře řešenému víku se snadno dostanete k obsahu, i když boxy leží na sobě. Úložný box můžete využít několika různými způsoby. Je ideální např. na efektivní třídění skla, papíru, plastů atd. Pro vytvoření kompletního třídicího systému jich stačí umístit několik na sebe. Box také můžete využít jako všeobecný úložný prostor nebo k přepravě v rozmanitých prostředích - od mateřských a jiných škol až po dílny a balírny.

Produkt Úložný box FENTON, 55 l, bílý lze nalézt mezi produkty ve skupině Úložné boxy, v barevné verzi white, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Úložný box FENTON, 55 l, bílý - parametry produktu

Barvawhite
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4
sale_price
Šířka395
Výška435
Hloubka
Hmotnost1.65
KategoriePláště, Úložné boxy
Barvawhite
E-shopAjprodukty.cz

Úložný box FENTON, 55 l, bílý - historie ceny a dostupnosti

Úložný box FENTON, 55 l, bílý - další zajímavé produkty

Úložný box FENTON, 55 l, bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?