Ubiquiti UAP-AC-IW-5

Ubiquiti UAP-AC-IW-5

Ubiquiti UAP-AC-IW-5

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 590 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ubiquiti UAP-AC-IW-5 - popis produktu

WiFi Access Point Ubiquiti UAP-AC-IW-5:Je pro vás klíčové používat kvalitní bezdrátové připojení? WiFi access point Ubiquiti zajistí rychlý internet na každém jednotlivém zařízení. Funguje ve dvou frekvenčních pásmech, což poskytuje maximální flexibilitu a výkon v běžné domácí síti. Přístupový bod je vhodný pro vnitřní použití, kde vylepší bezdrátovou konektivitu. S přenosovou rychlostí WiFi 1300 Mb/s a na LAN portech 1 Gbit můžete mít jistotu, že vaše připojení bude dostatečně rychlé. Toto zařízení je schopné pracovat na frekvenčním pásmu 2,4 GHz a 5 GHz. Za zabezpečení přenášených dat je zodpovědné šifrování WEP 64bit, WPA, WPA2 a WPA-PSK. Jeho barva je šedá a bílá. Access point Ubiquiti bude zcela vyhovovat požadavkům moderních domácností a firem. Klíčové přednosti access pointu Ubiquiti UAP-AC-IW-5 Bezdrátový přístupový bod Ubiquiti poskytuje rychlý přístup na internet pro všechna zařízení Funguje ve dvou frekvenčních pásmech Hodí se pro vnitřní použití S rychlostí WiFi přenosu 1300 Mb/s a rychlostí na LAN portech 1 Gbit Komunikuje na frekvenčním pásmu 2,4 GHz a 5 GHz O bezpečnost přenášených dat se stará šifrování WEP 64bit, WPA, WPA2 a WPA-PSK V jeho výbavě naleznete možnost připojení skrze konektor LAN Celkově je doplněn o 2 vnitřní antény Je zásobován energií přímo skrz datový kabel Technologie QoS pomáhá k efektivnějšímu rozdělení pásma Access point Ubiquiti dolaďuje šedá a bílá barva Vše potřebné pro spolehlivé připojení bezdrátového přístupového bodu Vnitřní WiFi access point Ubiquiti má na starost vhodné rozšíření vaší síťové infrastruktury. Jeho výbava nabízí možnost připojení díky konektoru LAN. Nabízí pokročilé funkce, které vám nepochybně dobře poslouží. Je zásobován energií přímo skrz datový kabel, a tak je možné připojit jej do síťového rozvodu pomocí jednoho kabelu. Při využívání sítě několika zařízeními současně napomáhá technologie QoS k lepší správě přenosu. Přenosová rychlost WAN portů: 1 Gbit Konektory LAN: 3 × Počet LAN portů s rychlostí 100 Mbit: 3 Počet LAN portů s rychlostí 1 Gbit: 3 Rozměry: 8,67 × 13,97 × 2,58 cm (hך×v) Hmotnost: 210 g

Produkt Ubiquiti UAP-AC-IW-5 patří do skupiny produktů Síťové prvky od značky Ubiquiti, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Ubiquiti UAP-AC-IW-5 - parametry produktu

Ubiquiti UAP-AC-IW-5 - historie ceny a dostupnosti

Ubiquiti UAP-AC-IW-5 - další zajímavé produkty

Ubiquiti UAP-AC-IW-5 - jak nakoupit nejvýhodnější?