TWISTSHAKE Lahev netekoucí s pítkem 360 ml pastelově šedá 12m+

TWISTSHAKE Lahev netekoucí s pítkem 360 ml pastelově šedá 12m+

TWISTSHAKE Lahev netekoucí s pítkem 360 ml pastelově šedá 12m+

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

TWISTSHAKE Lahev netekoucí s pítkem 360 ml pastelově šedá 12m+ - popis produktu

Láhev na pití pro děti TWISTSHAKE Láhev 360 ml šedá:Je dôležité postarať sa o to, aby vaša ratolesť dostatočne pila. Fľaša na pitie pre deti TWISTSHAKE bude výborným pomocníkom pri každodenných činnostiach. So zaujímavým dizajnom a spoľahlivým uzáverom, ktorý nedovolí vytekaniu tekutiny, je táto fľaša správnou voľbou na zabezpečenie vhodného pitného režimu. Je vyrobená tak, aby ju mohli používať deti od 12 měsíců. Ponúkne bezpečnosť a komfort, zatiaľ čo sa vaše dieťa bude učiť piť samostatne. Vďaka ergonomickému tvaru je ľahké držať ju v ruke. S jej objemom 360 ml bude mať dieťa vždy k dispozícii dostatočné množstvo tekutín. Výrobným materiálom fľaše je plast. Tento materiál je odolný, ľahko sa udržuje a zaistí, že chuť nápoja zostane zachovaná. Detská fľaša na pitie TWISTSHAKE nebude len spoľahlivým spoločníkom, ale aj praktickým doplnkom vo výbave malého dobrodruha. Klíčové vlastnosti produktu TWISTSHAKE Láhev 360 ml šedá Dětská láhev TWISTSHAKE je výborným pomocníkem při každodenních činnostech Je navržena s ohledem na potřeby dětí od 12 měsíců Umožňuje dítěti osvojit si dovednost pít samo Ergonomicky zpracovaný tvar umožňuje pohodlný úchop Její objem činí 360 ml Ke zhotovení láhve byl vybrán kvalitní materiál, kterým je plast S praktickým pítkem Láhev lze bez obav mýt v myčce na nádobí Bez obav ji můžete vložit do mikrovlnné trouby i mrazáku Designové provedení umocňuje šedá barva Skvělé pohodlí Láhev na pití pro děti TWISTSHAKE přináší mnoho vlastností a funkcí, které zvýší pohodlí vám i vašim malým průzkumníkům. Skvělou vychytávkou je bezpečný uzávěr a praktické pítko. Láhev lze také pohodlně umýt v myčce na nádobí. Teplotní extrémy jí neublíží a lze ji bez obav používat v mikrovlnné troubě i mrazáku.

Láhev pro děti značky Twistshake je netekoucí láhev s pítkem pro aktivní životní styl vašeho dítěte. Kulatým pítkem nahoře uprostřed připomíná sportovní láhev a nabízí zabudované netekoucí silikonové těsnění, které zabraňuje rozlití nápoje a vzniku skvrn. Nezbytný pomocník každého rodiče, který si chce během náročných let batolecího věku dítěte usnadnit život! Chcete-li zajistit volný průtok nápoje nebo láhev umýt, silikonové těsnění prostě vyjměte. Inovativní FruitSplash společnosti Twistshake doplňuje láhev pro děti o mixér na ovoce, který vám umožňuje během minuty vyrobit svému dítěti zdravé a výživné ovocné nápoje! FruitSplash je vnitřní víčko s hroty, které při protřepání láhve rozmixuje ovoce a bobule ve vodě. Jednoduché a lahodné! FruitSplash nabízí skvělou možnost, jak dítěti dodat další dávku tekutin, takže proč svému dítěti nedopřát možnost se do přípravy zapojit, vybrat si obsah nápoje a potom všechno pěkně protřepat, abyste si společně užili zábavu, a dopřáli si tak potřebnou pauzu? Pro zajištění bezpečnosti vašeho dítěte pochopitelně láhev pro děti ani silikonové těsnění neobsahují BPA – a nabízejí tak ten nejlepší start do života! Materiál je tvořen odolným tvrdým plastem: PP a TPE plasty. Láhev má výjimečně široké hrdlo, které usnadní mytí a doplňování, a horní díl můžete snadno našroubovat nebo odšroubovat. Vyberte si z několika pastelových barev, které mají děti rády. Jakou z nich má rádo právě to vaše?

Produkt TWISTSHAKE Lahev netekoucí s pítkem 360 ml pastelově šedá 12m+ patří do skupiny produktů Láhve na pití od značky TWISTSHAKE.

Produkt TWISTSHAKE Lahev netekoucí s pítkem 360 ml pastelově šedá 12m+ je označen EAN kódem 7350083122841.

TWISTSHAKE Lahev netekoucí s pítkem 360 ml pastelově šedá 12m+ - parametry produktu

TWISTSHAKE Lahev netekoucí s pítkem 360 ml pastelově šedá 12m+ - historie ceny a dostupnosti

TWISTSHAKE Lahev netekoucí s pítkem 360 ml pastelově šedá 12m+ - další zajímavé produkty

TWISTSHAKE Lahev netekoucí s pítkem 360 ml pastelově šedá 12m+ - jak nakoupit nejvýhodnější?