Tweezerman Sada na manikúru se skleněnými pilníky Glass Manicure Set #1884837

Tweezerman Sada na manikúru se skleněnými pilníky Glass Manicure Set #1884837

Tweezerman Sada na manikúru se skleněnými pilníky Glass Manicure Set #1884837

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tweezerman Sada na manikúru se skleněnými pilníky Glass Manicure Set - popis produktu

Ty nejlepší nástroje pro dosažení přirozeného vzhledu nehtů. Skleněná sada pro manikúru Tweezerman obsahuje vše, co potřebujete pro zastřižení, tvarování, vyhlazení a leštění nehtů – navíc v provedení ze skla a oceli, které se snadno čistí a dezinfikuje. Sada pro manikúru Tweezerman Glass Manicure Set v praktickém a hygienickém skleněném provedení vám pomůže s profesionální péčí o vaše nehty: - kvalitní kleštičky na nehty s velmi ostrým obloukovým ostřím z nerezové oceli, které kopíruje přirozený tvar nehtů, se hodí pro přesné a rychlé zastřižení nehtů na rukou - oboustranný skleněný pilník na nehty pro profesionálně přesné tvarování a zabroušení nehtů, který navíc zabraňuje třepení nehtů - skleněná leštička na nehty pro vyhlazení nehtů a dodání vysokého lesku - zatlačovač nehtové kůžičky z kvalitní nerezové oceli s protiskluzovou rukojetí, jehož tenký, ručně leštěný plochý hrot snadno zatlačuje kůžičku a zároveň slouží k vyčištění nečistot pod nehty bez poškrábání Péče o nástroje: Nástroje po každém použití vydezinfikujte pomocí vysokoprocentního alkoholu nebo peroxidu. Tip pro správnou péči o nehty: 1) Nejprve naneste na čisté nehty hydratační krém na ruce nebo speciální krém na nehtovou kůžičku pro její změkčení. Poté použijte zatlačovač k zatlačení nehtové kůžičky a vyčištění oblastí pod nehty a kolem nich. 2) Kleštičkami zastřihněte nehty do požadovaného tvaru – postupujte od okraje nehtu směrem do středu. 3) Nehty vytvarujte a vyhlaďte pomocí skleněného pilníku – opět postupujte od okraje nehtu do středu, vždy pilujte pouze jedním směrem. 4) Péči dokončete pomocí skleněné leštičky, kterou nehty vyhladíte a dodáte jim lesk.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady na manikúru, patří pod značku Tweezerman, v nabídce prodejce Vivantis.cz a je designován unisex.

Tweezerman Sada na manikúru se skleněnými pilníky Glass Manicure Set - parametry produktu

Určeníunisex
KategorieSady na manikúru
ZnačkaTweezerman
Určeníunisex
E-shopVivantis.cz

Tweezerman Sada na manikúru se skleněnými pilníky Glass Manicure Set - historie ceny a dostupnosti

Tweezerman Sada na manikúru se skleněnými pilníky Glass Manicure Set - další zajímavé produkty

Tweezerman Sada na manikúru se skleněnými pilníky Glass Manicure Set - jak nakoupit nejvýhodnější?